Діви можуть сильно розлютитися, вони насилу будуть стримувати свої емоції / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 2 червня, Овнам варто налаштуватися на непрості випробування. А Стрільці можуть сильно здивуватися, вони повірять в містику. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

На Овнів чекає розгром, все буде валитися з рук. Не намагайтеся вирішувати серйозні питання, відмовтеся від переговорів і не приймайте ніяких рішень. У цей день вам не варто діяти, тому що все обернеться крахом.

Телець

Тельцям варто задуматися про зміну іміджу. Запишіться в салон або йдіть на шопінг, новий образ допоможе вам відчувати себе впевненіше. Якщо не знаєте, який стиль підібрати, запитайте у своїх друзів.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам плітки, ви ризикуєте загрузнути у липкій павутині інтриг. При цьому її будете плести не ви, тому постарайтеся не потрапляти в чужі пастки. Слухайте тільки себе і нічого не кажіть про інших.

Рак

Ракам карти Таро обіцяють незручності. Можливо, хтось вирішив поставити свої інтереси вище ваших, через що вам тепер доводиться страждати. Однак не потрібно дозволяти людям зловживати вашою добротою, ставте нахаб на місце.

Лев

Леви зможуть відпочити і на час забутися в обіймах коханої людини. Якщо ж у вас ще немає другої половинки, то в цей день ви можете її зустріти. Сміливо йдіть на побачення і не бійтеся довіритися почуттям.

Діва

2 червня Діви можуть сильно розлютитися, вони насилу будуть стримувати свої емоції. Якщо ви не зумієте приборкати свій гнів, все закінчиться грандіозним скандалом. Постарайтеся не загострювати ситуацію, це принесе лише клопоти і проблеми.

Терези

У цей день на Терезів чекає зрада. Ваш друг або близька людина вирішила встромити в вашу спину ножа. Не намагайтеся зрозуміти причину такого вчинку, просто залиште зрадника в минулому.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам задуматися про глобальні цілі. Ви часто задовольняєтеся малим і не поспішайте домагатися успіхів. Однак всі знають, що вода не біжить під лежачий камінь.

Стрілець

Стрільці повірять в містику, на вас чекають події, в які насилу можна повірити. У цей день ви зрозумієте, що випадковості існують, іноді вони рятують від дуже великих неприємностей. Будьте вдячні за те, що вбережетеся від проблем.

Козоріг

Карти Таро радять Козерогам взяти паузу і уважно обміркувати свої вчинки. Постарайтеся не зробити помилку і вчасно зрозуміти, що "згорнули" не туди. Доля дає вам шанс все виправити.

Водолій

2 червня на Водоліїв чекають емоційні потрясіння. Ви можете або занадто радіти, або занадто сумувати. Цей день буде сповнений несподіванок.

Риби

Рибам доведеться зважитися на дуже серйозний крок. Ви давно відкладали якесь важливе питання, але тепер варто їм зайнятися. Не бійтеся помилитися, у вас все вийде.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що два знака Зодіаку будуть пурхати від щастя, друге півріччя 2023 року стане їхньою зоряною годиною.

Вас також можуть зацікавити новини: