Який тип текіли відповідає кожному знаку Зодіаку / колаж УНІАН, скріншот фото ua.depositphotos.com

Текіла - міцний і досить популярний алкогольний напій, вид мескаля, отриманий шляхом дистиляції ферментованого соку блакитної агави на території п'яти штатів Мексики (Халіско, Гуанахуато, Мічоакан, Наяріт і Тамауліпас).

Газета New York Post написала про астрологію агави і про те, який тип текіли підходить кожному знаку Зодіаку відповідно до їх стихій.

Вогняні знаки (Овен, Лев, Стрілець) - мескаль

Для отримання мескаля дозволяється використовувати безліч сортів агави, як домашніх, так і диких. Виготовляється мескаль шляхом обсмажування рослини під землею. Це надає напою характерний димний прикус, тим самим прив'язуючи його до стихійної природи вогню і вогняних знаків.

Відео дня

Земні знаки (Телець, Діва і Козеріг) - текіла Аньехо (Anejo)

Текіла Аньехо (Anejo) витримується від одного до трьох років у дубових бочках, стаючи золотистою і розкриваючи верхні ноти ванілі та коричневого цукру. А земні знаки Зодіаку славляться своєю здатністю приділяти необхідний час розробці стилю, стратегії і змісту. Вони не імпульсивні і вважають за краще спостерігати, а не різко реагувати.

Повітряні знаки (Близнюки, Терези, Водолій) - срібна текіла

Срібна текіла взагалі не піддається процесу витримки. А повітряні знаки можуть бути дуже різкими і холодними у своїх словах та виразах. У натуральному вигляді срібна текіла так само прозора, як і повітря, і може "вкусити", на що, без сумнівів, здатні представники усіх повітряних знаків Зодіаку.

Водні знаки (Рак, Скорпіон, Риби) - текіла Репосадо (Reposado)

Текіла Репосадо набагато легше за срібну або мескаль. Вона витримується у бочках від двох до одинадцяти місяців. "Reposado" у перекладі з іспанської означає "той, що відпочив". А водні знаки вміють добре провести час і прекрасно справляються з безтурботними лежанням та самотою.

Вас також можуть зацікавити новини: