На першому місці - Водолій / kamniinfo.ru

Геніальність часто ходить рука об руку з дивакуватістю. Саме тому серед найобдарованіших знаків Зодіаку зустрічається так багато диваків.

Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

Найбільше геніїв, на думку Влада Росса, народжується під знаком Водолія, але геніальність має і зворотну "сторону медалі".

Відео дня

Читайте також"Головну місію вже виконав": астролог розповіла про президентство Зеленського

"Дуже часто геніальність і дивакуватість (або навіть шизофренія) ходять рука об руку. Відповідно, у кожного геніальної людини неодмінно будуть свої примхи, параноя, одержимості", - говорить астролог.

З цієї причини саме серед Водоліїв дуже часто зустрічаються і психи.

Яскравим прикладом такої подвійності - поєднання геніальності і певних дивацтв - астролог вважає Ніколу Теслу, який, втім, був народжений під знаком Рака, а не Водолія.

"У геніального винахідника, який подарував людству масу корисних речей, були свої" таргани ": він боявся мікробів і міг десять разів мити руки перед їжею. До того ж, за всю його життя у нього не було жодної жінки", - зазначив Росс.

До геніальних знаків Влад Росс також зарахував Риб і Близнюків, феноменальність яких також пов'язана з деякими негативними аспектами. Так, за словами астролога, серед Риб багато наркоманів і алкоголіків, а серед Близнюків - божевільних, людей, які страждають на психічні розлади.

Вас також можуть зацікавити новини астрології: