Кривавий повний місяць 16 травня 2022 / depositphotos.com

Повня в травні 2022 отримала кілька назв: "Квіткова", "Рожева" або "Кривава". Астрологи кажуть, що цей період буде особливим для людей, в основному, тому що місячне затемнення 2022 теж випадає на цей день. УНІАН розповість, що принесе з собою повня 16 травня.

Раніше ми складали докладний місячний календар на травень 2022.

Повня 16 травня 2022 року - час і особливості дня

Повний місяць зійде на небі о 07:14 за Києвом і виявиться в знаку Скорпіона. Повня у травні закінчує коридор затемнень 2022, який почався 30 квітня, і вважається неймовірно трансформаційним.

Відео дня

Причина - знак Зодіаку, що протегує супутнику Землі. Скорпіон - експресивний, емоційний і імпульсивний знак, яким керують емоції. У день "Кривавого" повного місяця можуть загостритися страхи, переживання і душевні терзання. У деяких людей може загостритися тяга до руйнувань, але будьте обережні - те, що було зроблено в повню, виправити вже не можна.

Що можна робити в повню 16 травня 2022

Експерти з езотерики рекомендують в небезпечний день повного місяця взяти себе в руки і зайнятися наступними справами:

  • викинути мотлох з голови, життя і квартири;
  • знайти можливість збільшити свій дохід;
  • прийняти важливі доленосні рішення;
  • позбутися від сумнівів і нерішучості;
  • займіться творчістю, особливо, якщо ви малюєте;
  • приділіть час рідним і близьким.

В цілому, астрологи радять провести цей день в спокої і без метушні. Якщо хочете - розпишіть собі графік доби і строго його дотримуйтесь, а також намагайтеся мислити позитивно, не піддаючись апатії.

Що не можна робити в повню 16 травня 2022

Заборони на повний місяць у травні / depositphotos.com

"Рожевий" місяць в цьому місяці трансформаційний, причому, спрацювати це може в будь-яку сторону. Саме тому уникайте заборонених дій, а саме:

  • не починайте ніяких нових справ;
  • не позичайте грошей нікому і самі не беріть в борг;
  • не ризикуйте і не наражайте себе на небезпеку;
  • не конфліктуйте і не йдіть на поводу у своїх емоцій;
  • не затівайте генеральне прибирання;
  • не влаштовуйте день краси сьогодні.

Вважається, що в добу повного місяця нікому не можна довіряти, тому кілька разів перевіряйте те, що вам сказали, і не приймайте слова за чисту монету.

Повня в травні 2022 - гороскоп для знаків Зодіаку

Овни у цей день повинні бути готові допомагати - багато людей захочуть "поплакатися" вам. Не відмовляйте нікому, якщо відчуваєте, що у вас є сили на благодійність - хороші вчинки повернуться вам сторицею.

Тельцям рекомендується провести час з сім'єю і вирішити всі існуючі конфлікти, якщо вони є. Зміни, пов'язані з впливом повні, будуть сприятливими для вашого домашнього вогнища.

Близнюкам астрологи радять берегти здоров'я і гаманець - великі ризики грошових витрат і фізичних травм. Якщо вам потрібно до лікаря - не відкладайте, інакше буде пізно.

Ракам краще бути обережними з електроприладами - в цей день вони становлять небезпеку. Крім того, великі шанси що-небудь загубити, так що, стежте за своїми речами.

Леви можуть провести ревізію свого життя і розставити всі крапки над "і". Спробуйте подумати, хто вам потрібен, а хто - ні, і позбавтеся від зайвого. Відразу побачите, як жити стане простіше.

Дівам рекомендовано зупинитися, видихнути і влаштувати собі маленьку відпустку, нехай навіть і на один день. Якщо ви не будете давати собі "тайм-аут", то організм дуже швидко покарає вас за це.

Терези відчують небачений приплив енергії і захочуть вирішити сто справ відразу, але краще поберегти себе, інакше можете "перегоріти". Також стежте за раціоном і намагайтеся харчуватися правильно.

Скорпіонам краще відкласти будь-які робочі питання і не підписувати ніяких паперів. Крім того, стежте за емоціями - високі ризики прийняти невірне рішення, про яке незабаром пошкодуєте.

Стрільцам радять і зовсім виїхати на природу, включивши режим енергозбереження. Ви в цей день не зможете нічого зробити правильно, тому просто дбайте про себе.

Козерогам протипоказано сідати за кермо в період повного місяця, більш того, астрологи кажуть, що навіть мікрохвильовка може стати причиною травми. Бережіть здоров'я і будьте уважні.

Водоліям порада - миритися з усіма, з ким ви в конфлікті. Повня - найкращий час, щоб почати життя з чистого аркуша. Якщо вам захочеться зайнятися творчістю - не відмовляйте собі в цьому задоволенні.

Риби повинні взяти під контроль заздрість і ревнощі, ні в якому разі не потураючи цим низинним почуттям. Робіть добро людям і не просите нічого натомість, тоді знайдете справжнє щастя. 

Вас також можуть зацікавити новини: