Для Овнів повний місяць виявиться вельми складною і напруженою точкою в календарі / фото ua.depositphotos.com

Повня 2 вересня стане переломним моментом в житті чотирьох знаків Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАстролог Марина Скаді: у 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено у своїх кріслахОвен

Для Овнів повний місяць виявиться вельми складною і напруженою точкою в календарі. Ранок почнеться з поганих новин, а обставини раз у раз будуть збивати всі ваші плани. Все, що ви можете зробити - це підкоритися долі і плисти за течією, не намагаюся з нею боротися. 

Відео дня

Рак

Раку в повний місяць також доведеться боротися з негативом. Небесне тіло приготувало масу проблем, з якими необхідно справлятися в терміновому порядку. Не відкладайте їх рішення на інший день: чим раніше ви розберетеся з усіма неприємності, тим меншими будуть масштаби, до яких вони встигнуть розростися. 

Скорпіон

А ось для Скорпіона повня 2 вересня – максимально сприятливий день. Всесвіт підготувала доленосну зустріч, яка носить діловий або романтичний характер. B першому випадку Скорпіону пощастить зустріти дивного наставника, який допоможе максимально швидко просунутися по кар'єрних сходах. Романтична зустріч дозволить нарешті знайти другу половинку і створити міцну сім'ю.

Козеріг

Козеріг в повний місяць особливо гостро відчує свою одвічну проблему-брак грошей. І це при тому, що ви дійсно максимально викладаєтеся і намагаєтеся просунутися на професійному терені. Причина цього в тому, що Козеріг прагне діяти стабільно, через що використовує вже застарілі стратегії і методи роботи. Прийміть новизну, не бійтеся експериментувати, і ваше життя, нарешті, зміниться.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: