Багато проблем знаків Зодіаку цього тижня вирішаться самі собою / Колаж УНІАН

Астрологи склали прогноз на новий тиждень з 12 по 18 грудня. Експерти розповіли, що для трьох знаків Зодіаку цей період буде особливо радісним і приємним. Причиною тому стануть довгоочікувані вирішення складних життєвих ситуацій. 

Овен

Представники даного знака Зодіаку зможуть впоратися з фінансовими проблемами, які довгий час не давали спокою. Наприклад, вони отримають хорошу премію або надбавку до зарплати. Після 15 грудня у них буде такий стан, ніби гора з плечей. 

Телець

Тельці можуть уникнути емоційного вигорання і морального виснаження завдяки тому, що здорово відпочинуть. Вони можуть поїхати на якийсь курорт, відвідати заміський комплекс або відправитися в СПА. Необов'язково у них буде відпустка. Навіть один день правильного і потрібного відпочинку наситить їх енергією. 

Відео дня

Риби

У Риб на цьому тижні будуть вирішуватися проблеми зі здоров'ям. Можливо, вони пройдуть якусь важливу процедуру або їм зроблять операцію, що стане причиною поліпшення самопочуття. 

Також Рибам можуть зняти гіпс після перелому або пов'язку після розтяжіння, що стане свого роду рішенням проблеми з рухливістю. 

Нагадаємо, астрологи назвали найнещасніших жінок за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: