Прогноз карт Таро на травень / фото ua.depositphotos.com

Один з незвичайних способів заглянути в карти Таро. З давніх-давен астрологи шукали в картах своє майбутнє. Нам складно зрозуміти як працюють ці провісники, але гороскоп Таро часто дає людям мудрі поради.

Овен

Карта Місяця: Королева пентаклей

У травні вас чекають повороти долі: може з'явитися непередбачуваний прибуток або несподівана допомога від незнайомої впливової жінки. Вона стане для вас рятівницею і вкаже шлях з важкої ситуації. Гороскоп рекомендує вам не смітити грошима в цьому місяці.

Відео дня

Телець

Читайте такожНайкращі сім'ї: названо знаки Зодіаку, які ніколи не зрадятьКарта Місяця: Двійка мечів

Тельці в травні зможуть вміло уникати конфліктів і помилок. Ніхто не зможе вибити вас з колії або засмутити. Якщо ж спірної ситуації не уникнути, то ви обов'язково вийдете з неї переможцем.

Близнюки

Карта Місяця: Двійка Жезлів

Цей місяць буде для Близнюків місяцем планування і обдумування планів. Дозволяється трохи помріяти. Близнюкам буде легко даватися креативна і розумова робота, але фізична праця буде для вас важкою.

Рак

Карта Місяця: П'ятірка мечів

Останній місяць весни буде складно перенести через часті конфлікти. Вам постійно доведеться відстоювати свої кордони. Колеги і знайомі будуть грубо втручатися у ваше особисте життя. Не дозволяйте іншим лізти вам в душу. 

Лев

Карта Місяця: Перевернута четвірка мечів

Вам потрібно частіше бувати в гущі подій, цікавитися різними новинами. Ви ризикуєте втратити щось дуже важливе для вашої родини та кар'єри. Місяць вдалий для запуску нових проектів і робочих поїздок.

Діва

Карта Місяця: колесо фортуни

Назва карти говорить вам: Фортуна завжди буде на вашому боці. Будь-які складні ситуації, суперечки і ризики закінчаться перемогою для вас. Самотні Діви зможуть знайти свою любов в абсолютно несподіваному місці.

Гороскоп карт Таро на місяць / фото ua.depositphotos.com

Терези

Карта Місяця: Перевернутий лицар пентаклей

У цьому місяці вам може перешкодити ваш суперник або заздрісник. Його капості можуть призвести до фінансових втрат. По можливості ні з ким не сваріться і повністю контролюйте свої доходи.

Скорпіон

Карта Місяця: Четвірка пентаклей

У цьому місяці вас чекає ситість і благополуччя. Можливо вам подарують дорогий і корисний подарунок. В цілому в травні не буде ніяких сюрпризів і втрат. У вас з'явиться більше вільного часу.

Стрілець

Карта Місяця: Перевернуте правосуддя

Стрільцям не варто розраховувати на хороше ставлення і добрі наміри оточуючих. У травні вас можуть несправедливо образити навіть якщо ви будете повністю праві. Також є ймовірність нападок з боку колег і рідних. Постарайтеся просто пережити цей місяць.

Козоріг

Читайте такожМісячний календар на травень: сприятливі та несприятливі дніКарта Місяця: Помірність

Найкорисніші якості для вас в травні - дипломатичність і вміння домовлятися. Ви зможете вирішити будь-який конфлікт і дати близьким потрібні поради. Також Козероги зможуть заручитися підтримкою людей, з якими погано ладнали раніше.

Водолій

Карта Місяця: Перевернутий Диявол

Гороскоп радить Водоліям бути більш стриманими і не піддаватися емоціям. Ваші неконтрольовані почуття можуть викликати проблеми. Не піддавайтеся своїм слабкостям і шкідливим звичкам в травні.

Риби

Карта Місяця: Король кубків

Вам варто більше спілкуватися зі своїми рідними і особливо з батьками. Цілком ймовірно, вони підкажуть вам хорошу ідею або допоможуть у розв'язанні будь-якої проблеми. Покладіться на близьких і довіртеся їм - вони позбавлять вас від тривог. Особливо важливу роль в травні зіграє ваш батько.

Вам також може бути цікаво: