Гороскоп на тиждень по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на тиждень, з 13 по 19 березня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, яку підказку карти Таро дають саме вам, щоб легше пережити цей період.

Овен

На початку тижня на вас чекають глобальні зміни. Не переживайте, вони будуть тільки на краще. А ось в кінці тижня ви зможете сповна насолодитися своїм життям і навіть пізнати щось нове.

Телець

Весь тиждень ви можете спокійно займатися своїми справами і ні про що не думати. Однак будьте обережні з підписанням документів. Зловмисники можуть скористатися відсутністю знань у вас в якомусь питанні.

Відео дня

Близнюки

Ваше головне завдання не вірити чуткам. Не вникайте в розмови людей, обходьте стороною конфліктні ситуації. Вам варто навчитися складати враження, виходячи зі своїх почуттів і розуму. Не піддавайтеся на провокації.

Рак

Тиждень пройде легко і спокійно. Ви закінчите всі свої справи і навіть отримаєте хорошу премію. Езотерики кажуть, що налагодиться і ваше особисте життя. Чекайте на доленосну зустріч, яка переверне ваш світ з ніг на голову.

Лев

Вам потрібно попрацювати над собою і своїми знаннями. Запишіться на курси підвищення кваліфікації, наприклад. Так ви зможете досягти більш глобальних результатів у своїй сфері і зовсім скоро вийти на новий рівень.

Діва

Весь тиждень вам варто прислухатися до своєї інтуїції. З її допомогою вам вдасться позбутися від токсичних людей і залучити в своє життя тих, хто розділить з вами і радість, і горе. Також ви можете отримати винагороду за пройдений шлях.

Терези

На вашому шляху не буде ніяких перешкод. Всесвіт підготував вам подарунок, якому ви дуже зрадієте. Це може бути пов'язано як і з особистим життям, так і з професійною діяльністю. Цілком ймовірно, що зміни вас порадують.

Скорпіон

Вам рекомендується взяти невелику паузу, щоб розібратися в собі. Скорпіонам вкрай необхідно провести роботу над помилками, щоб не наступати постійно на одні й ті ж граблі. Включайте голову перед тим, як щось робити.

Стрілець

Всесвіт закликає вас до пильності. Вам випала карта "Дурень", яка свідчить про те, що ви можете стати жертвою обману. Щоб уникнути неприємних ситуацій, не робіть необдуманих вчинків.

Козоріг

Вам випала карта "Сила", яка говорить про те, що ви зможете подолати будь-яку перешкоду на своєму шляху. Для цього вам потрібно взяти на себе відповідальність за свої вчинки і своє життя. Не покладайтеся на сторонніх людей.

Водолій

На початку тижня на вас чекають труднощі, тому експерти радять вам усамітнитися і подумати над тим, що робити далі. Коли ви будете психологічно готові вирішувати питання, поверніться до них і нарешті покінчіть з усіма випробуваннями.

Риби

Якщо ви не знаєте, яке рішення прийняти в тій чи іншій ситуації, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Ваша інтуїція буде дуже активна і чутлива, тому вона вас не обдурить в цей період.

Вас також можуть зацікавити новини: