Овнів 15 Листопада чекатиме складний шлях / фото ua.depositphotos.com

На 15 листопада карти Таро пророкують багатьом знакам Зодіаку непростий день. Риби можуть втратити близького друга, Овнам доведеться робити складний вибір, а ось Ракам пощастить, на них чекають перемоги.

Овен

Овнів 15 листопада чекатиме складний шлях. Вам доведеться навчитися слухати власне серце і зважитися зробити перший крок. Не бійтеся, після чорної смуги обов'язково настане біла.

Телець

На Тельців 15 листопада чекають проблеми і ніхто не зможе вам допомогти. Боріться з негараздами самостійно, не чекайте рятівників і беріть на себе відповідальність за складні рішення.

Відео дня

Близнюки

Близнюків чекають спокуси. 15 листопада остерігайтеся легких грошей і привабливих пропозицій. Близнюкам важливо залишатися уважними і обережними, не ризикуйте заради уявної нагороди.

Рак

15 листопада карти Таро обіцяють Ракам день перемог. Ви зможете відпочити, досягти успіхів на роботі і нарешті відпустити минуле, яке постійно тягнуло вас вниз.

Лев

Карти Таро радять Левам контролювати свої емоції. 15 листопада вам варто менше говорити, тому що вороги можуть використовувати ваші слова проти вас.

Діва

Дівам пора почати боротися з сумом і темрявою в душі. Відмовтеся від негативних думок, виділіть собі час для відпочинку і нікому не розповідайте про свої проблеми. 

Терези

15 листопада Терезам доведеться усвідомити згубну силу власної гордині. Поменше хваліться і не забувайте про ворогів, які з радістю використають будь-яку вашу помилку.

Скорпіон

Доля приготувала для Скорпіонів нелегке випробування. Вам доведеться провести 15 листопада в боротьбі. Якщо ви знайдете сили і здолаєте ворогів, то перемога принесе багато радості.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям зірвати з себе маску і говорити тільки правду. 15 листопада на вас чекає непроста розмова, якщо все пройде без сварок, то на вас чекають кардинальні зміни в житті.

Козоріг

Козерогам карти Таро обіцяють день тривог і підозр. Ви передчуваєте біду і 15 листопада зможете зрозуміти, як запобігти катастрофі.

Водолій

15 листопада на Водоліїв чекає усвідомлення того, що вони приносять іншим людям біль і розчарування. Уважно поставтеся до критики і спробуйте змінити себе, не відштовхуючи близьких друзів.

Риб

Карти Таро обіцяють Рибам день втрат. 15 листопада ви можете розірвати стосунки з близьким другом, будьте готові до непростої розмови. 

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найпалкіші знаки зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: