Гороскоп по картах Таро на завтра / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 28 листопада по картах Таро. Що в цей день чекає кожен знак Зодіаку - читайте далі.

Овен

Сміливо опирайтеся на свій розум та мудрість, щоб вирішити всі поставлені завдання. День принесе перемогу як над ворогами, так і над собою. Прилив сил, впевненість та сміливість будуть вас супроводжувати, а дипломатія стане кращою подругою.

Телець

Безсумнівно, ви доклали масу зусиль і гідні своєї нагороди, але вчепилися в неї занадто сильно. Не варто тримати в руках "нажите непосильною працею". Зайва прихильність до матеріального зіграє з вами злий жарт.

Відео дня

Близнюки

Цьому знаку Зодіаку випадає рідкісна можливість все ж попрощатися з тим, що заважає розвитку. Пора все непотрібне "поховати" раз та назавжди. Ви отримали другий раз поспіль шанс позбутися баласту, так скористайтеся ним.

Рак

Попереду чекають швидкі або навіть різкі зміни, до яких ви, швидше за все, ще не готові. Попри це трансформації все ж відбудуться, що призведе до особистісної еволюції. Багато що зміниться як у повсякденному житті, так і в планах на майбутнє. Можливо, ваш життєвий план не збігається з долею, але з цим можна лише змиритися, інакше втратите шанс перейти на новий рівень.

Лев

Вам належить зіграти роль судді. Саме життя змусить оцінити вчинки та слова оточуючих вас людей. Тільки так ви зможете зрозуміти, наскільки вас цінують. Звичайно ж, ваші висновки будуть вірні, але не варто захоплюватися, інакше ризикуєте залишитися без друзів.

Діва

Завтра варто очікувати хороших новин щодо грошей. Висока ймовірність появи вигідної роботи або пропозиції взяти участь в дуже прибутковому проекті. Також не варто відмовлятися від нових знань.

Терези

Прийміть заслужену винагороду за працю. Всі раніше докладені зусилля принесуть як матеріальне, так і душевне задоволення. Не виключений духовний ріст, а також налагодження комфортних відносин.

Скорпіон

Складний день, адже вас чекають зміни в собі. Не погоджуйтеся на компроміс. Він здасться незначним, але матиме дуже серйозні наслідки. Ваш світ буде зруйнованио, а також постраждає ваш авторитет.

Стрілець

У житті з'явилася пауза і це хороша новина. У цей період ви зможете подивитися на світ по-новому. Настав час подумати над низкою питань. Все одно активно діяти не вийде

Козоріг

Настала ваш черга зміцнювати відносини з сім'єю. Можливо, має бути важлива зустріч у колі рідних. Вкрай важливо зосередитися на потребах родичів. Хтось чекає від вас допомоги

Водолій

Насуваються події, яким ніхто не в силах запобігти. Вам доведеться лише спостерігати за тим, що відбувається. Будьте обережні, адже на свій розум покластися ви не зможете, саме він може стати причиною біди.

Риб

Вас чекають нові горизонти. Можливо, вам вдасться уникнути труднощів. У будь-якому випадку з'являться сили для важливих змін. Ви з легкістю зможете почати новий етап. Важливо проявити рішучість у прийнятті рішень.

Вас також можуть зацікавити новини: