Ретроградна Венера круто переверне долю трьох знаків Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя круто змінить ретроградна Венера. Комусь вона принесе щастя і радість, а комусь варто приготуватися до проблем.

Овен

Овнам ретроградна Венера обіцяє зміни не в кращу сторону. Астрологи кажуть, що у вас можуть загостритися хронічні захворювання, тому вам потрібно прислухатися до свого організму і при першому ж тривожному "дзвіночку" звертатися до лікаря. Крім того, у вас можуть виникнути конфлікти з рідними. Можливо, у вас вже давно назрівала серйозна розмова не на найприємнішу тему. В кінці червня вам не вдасться її уникнути. Тому будьте пильними.

Відео дня

Телець

Тельці можуть зіткнутися з серйозними проблемами на роботі. Для вас дуже важливо, щоб вас обожнювали, захоплювалися вами, публічно хвалили і співали оди, проте насправді часто буває не так, як ви хочете. Якщо ж це вам дійсно потрібно, тоді доведіть керівництву, що ви цього гідні. Перевершіть самих себе. А якщо не можете поки цього зробити, тоді і не вимагайте те, чого ще не заслужили. Потіште своє его чимось іншим. Наприклад, порадуйте себе новою річчю і вийдіть в люди в красивому образі.

Стрілець

А ось Стрільцям ретроградна Венера обіцяє тільки позитивні і яскраві емоції. Ця планета принесе вам задоволення своїм життям, партнером, роботою і всім-всім-всім. Ви будете на сьомому небі від щастя, адже у вас все буде виходити так, як ви того хочете. Це сприятливий час для просування вперед, для реалізації бажань, для нових ідей та іншого. Нічого не бійтеся!

Нагадаємо, двом знакам Зодіаку липень принесе справжнє багатство.

Вас також можуть зацікавити новини: