Овнів чекає підступ в справах і відносинах / ua.depositphotos.com

На цьому тижні з 18 червня Меркурій починає зворотний рух, яке триватиме до 12 липня.

Як ця астрологічна подія позначиться на житті кожного знака Зодіаку, розповідає астролог Георгій Лічелі, пише "Обозреватель".

Овен

На вас очікує підступ в справах і відносинах. Не варто довіряти партнерам, оскільки вони можуть підвести. Це не найкращий час для переговорів, підписання важливих договорів і контрактів. Ви зараз знаходитесь в непривілейованому становищі, тому варто бути скромнішим в бажаннях і задовольнятися тим, що маєте.

Відео дня

Телець

Читайте також"Не ставайте у них на шляху": астрологи назвали найскладніші у спілкуванні знаки ЗодіакуВам, швидше за все, доведеться займатися майновими і сімейними справами, пов'язаними з нерухомістю, ремонтом, здійснювати покупки для дому, міняти щось в інтер'єрі. Правда, через сімейні справи доведеться жертвувати особистими планами і часом.

Близнюки

У вас сприятливий час для вдосконалення своїх знань, освоєння нових сфер, освітою. Треба розширювати горизонти, зав'язувати корисні знайомства. Також важливо приділяти увагу здоров'ю і не перевантажувати нервову систему, уникати сумнівних заходів та людей, які в цей час можуть притягнутися.

Рак

У вас можуть відбуватися зміни, які мають далекосяжні наслідки. А також виникне перспектива, здатна кардинально змінити ваше життя. Але це може зажадати від вас активних зусиль і готовності до змін. Однак не варто боятися: довіртеся своїй інтуїції - вона не підведе.

Лев

Вам доведеться зіткнутися з обмеженнями у реалізації своїх планів. Може не вистачати мотивації. Тому намагайтеся не переоцінювати свої сили і можливості. Слід бути обережнішим у поїздках, при оформленні документів. Також треба бути обачнішим з іноземними партнерами, а розв'язання юридичних питань краще перенести на кінець липня.

Діва

Треба дбайливіше ставитися до свого здоров'я і уважно стежити за самопочуттям. Ймовірно, ситуація буде складатися таким чином, що ваші слова не будуть сприймати всерйоз, і доведеться комусь щось доводити, або відстоювати свою точку зору і правоту. Але не варто конфліктувати, особливо на роботі і з начальством, бо це негативно позначиться на вашій кар'єрі.

Терези

Ймовірно, доведеться зіткнутися з інтригами та розбіжностями в партнерстві. При цьому вам може не вистачати дипломатичності і бажання йти на компроміс, що, своєю чергою, може призвести до конфліктів і серйозних втрат. Треба проявляти терпіння, спокій, уникати почуття образи, ревнощів і негативних емоцій.

Скорпіон

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які вже цього літа зустрінуть справжнє коханняПотрібно відновлювати старі зв'язки. Колишні колеги, партнери, друзі можуть надати інформацію, яка допоможе розв'язати фінансові питання і поліпшити матеріальне становище. Але при цьому не варто розкривати свої наміри і ділитися з усіма планами.

Стрілець

Вам представиться можливість щось змінити у своєму житті, ймовірно, на багато речей ви поглянете по-новому. Вас чекають приємні сюрпризи та нові можливості. Потрібно лише проявити активність та ініціативність там, де порушені ваші особисті інтереси.

Козеріг

Вам краще не приймати важливих рішень у питаннях, пов'язаних з кредитами, інвестиціями і борговими зобов'язаннями. Швидше за все, вам доведеться повернутися до старих незавершених справ. А оскільки в цей період ваші успіхи будуть залежати від інших, потрібно співпрацювати і об'єднувати зусилля з іншими людьми.

Водолій

Це час для просування ваших ідей і затвердження своїх позицій. Ви можете проявити успішну активність у групових проектах. Але не варто вимагати від інших того, чого вони не здатні виконати. Краще перевіряти будь-яку інформацію, бо плітки і недостовірна інформація може зіпсувати ваші стосунки. Не найкращий період для з'ясування партнерських відносин.

Риби

Не найкращий час для купівлі та оформлення документів, пов'язаних з нерухомістю. Можливо, вам доведеться міняти свої звички та спосіб життя. У цей період краще триматися подалі від спірних грошових, майнових питань і уникати фінансових розборок. Також емоції будуть заважати робити правильні висновки та приймати вірні рішення, що може негативно позначитися на ваших справах.