Ретроградність Меркурія завжди представляє велику небезпеку для людства / ua.depositphotos.com

Ретроградність Меркурія завжди представляє велику небезпеку для людства та для окремих Знаків Зодіаку.

Астрологи розкажуть вам про те, як ця планета вплине на вас з 18 червня по 12 липня, в період її зворотного руху.

Овен

Овнам в цей період слід зробити енергетику будинку позитивною. В іншому випадку не вдасться ефективно відпочивати і звільнити свій розум від негативних думок після складного робочого дня. Меркурій посприяє тому, що Овни стануть менш стійкими. Він послабить захисні рефлекси і утворює дірки в їх біополе. Це загрожуватиме сильною втомою, зняти яку можна буде вдома, в приємній обстановці.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвала чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють вже в цьому місяціТелець

У Тельців ретроградний Меркурій відбере енергійність і здатність швидко реагувати на зміни. Вони допоможуть стати більш активними навіть у такій непростій атмосфері. Час зворотного руху планети для Тельців стане дуже важливим, тому що перед ними можуть відкритися нові фінансові можливості. Залишиться лише вчасно помітити їх, щоб не упустити свій шанс.

Близнюки

Зворотний рух Меркурія буде означати зростання кількості токсичних і негативних людей. У роботі і справах краще покладатися лише на себе. Це буде дуже важливе, хоч і непростий час. Меркурій за ці кілька тижнів покаже Близнюкам, хто друг, а хто ворог, на кого можна розраховувати, а на кого категорично не варто.

Рак

Меркурій в такому стані сплутує карти багатьом, але Ракам в особливості. Якщо цього не зробити, справи можуть піти прахом. Можна втратити не тільки гроші, але й авторитет, повага колег і партнерів. Важливо залишатися максимально зібраними, уважними, оптимістичними і працьовитими. В деяких питаннях доведеться покладатися лише на себе.

Лев

Для Лева цей період буде однаково небезпечним і корисним, особливо у фінансовій сфері. Вони можуть все втратити, або набути успіх. Дуже важливо бути холоднокровними і розважливими. Астрологи радять Левам навчитися чекати. Всесвіт точно підкине нові можливості. Меркурій заблокує деякі з них, але не всі, так що шанси розбагатіти залишаться.

Діва

Для Дів щастя багатогранно. Меркурій позбавить багатьох Дів відчуття задоволеності своїм життям. Астрологи радять не починати навчання в період з 12 червня по 18 липня, а також не давати оточуючим порожніх обіцянок. Цього буде достатньо для збереження успіху.

Терези

Читайте такожЧотирьом знакам Зодіаку зірки у червні приготували доленосну зустріч - астрологУ Терезів очікуються дуже напружені кілька тижнів. Вплив Меркурія виб'є Терезів з колії, змусить їх робити невірні кроки і ризикувати. Також вони допоможуть оминати конфлікти, на які планета може провокувати оточення Терезів. Астрологи радять представникам цього Знаку обходити стороною проблеми.

Скорпіон

Експерти рекомендують Скорпіонам не витрачати багато грошей, поки Меркурій не повернеться в нормальний стан. Важливо не поспішати з прийняттям важливих рішень — це актуально не тільки для сфери роботи, але і для сфери кохання. Ретроградний Меркурій спробує змусить Скорпіонів частіше ризикувати і робити щось необдумано. Якщо з цим не боротися, можна сильно пошкодувати.

Стрілець

В період ретроградного Меркурія вони будуть удвічі небезпечними, тому астрологи радять позбавлятися від них як можна швидше. Не виключено, що планета запустить безліч непомітних механізмів в житті Стрільців. Цим людям знадобиться проявляти більше уважності і самостійності.

Козеріг

Ретроградний Меркурій негативно позначиться на цілісності енергетичного поля Козерогів. Представникам цього Знака корисно буде знаходитися поряд з творчими і приємними людьми, які розділяють їх світогляд і цінності. Тільки в такій компанії Козероги зможуть відчути прилив бадьорості та наснаги. У перший тиждень ретроградного Меркурія не варто робити дорогих придбань.

Водолій

Проблеми у фінансовій сфері, викликані Меркурієм, вказують на те, що настав час сфокусуватися на сфері кохання, сім'ю і друзів, а також займатися духовними практиками. Вони допоможуть змінити життя на краще і поставити перед собою нові цілі. Це ідеальний час для відпустки і зміни обстановки. Варто на якийсь час забути про баталіях і негаразди на роботі і в бізнесі. Набагато важливіше присвятити себе чомусь відверненому, високому і важливого.

Риби

Меркурій може забрати у Риб удачу у фінансовій сфері вже з перших днів своєї ретроградности. Це не найпростіший період, зате в ці кілька тижнів Рибам вдасться навчитися чогось дуже важливого. Варто пам'ятати про те, що якщо все не так, як хочеться, це не чорна смуга, а можливість перевірити себе на міцність і стати кращою версією самих себе. Рибам варто відмовитися від негативного світосприйняття.