Рибам - унікальний шанс, Дівам - сварка з коханою людиною: таро-гороскоп на 4 жовтня

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 4 жовтня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що карти Таро віщують саме вам.

Овен

Бажання скинути зайву вагу штовхає до дієт і зниження калорійності їжі. Це не ваш шлях. Потрібно зміцнювати тіло, приділити більше уваги тренуванням. Не експериментуйте з екзотичною їжею - можливі алергічні реакції, отруєння.

Відео дня

Телець

Вас може відвідати блискуча ідея. Постарайтеся менше думати про роботу і не перевтомлюватися. Займайтеся творчістю, рукоділлям або відвідайте місце, яке зазвичай надихає.

Близнюки

Справжнє задоволення дарує зіткнення з прекрасним. Ви знайдете натхнення, побувавши на виставці або іншому культурному заході. Піде на користь усамітнення. Гучні місця і компанії протипоказані.

Рак

На вас чекають хороші новини. Не виключено надходження великої суми грошей. День пройде легко, буде наповнений радістю. Вечір прекрасно підходить для розваги, відвідування кафе і барів. Повеселіться як слід.

Лев

Несприятливий день для вирішення фінансових питань. Вірогідні ускладнення і додаткові витрати. У малознайомій компанії поводьтеся скромніше, не розповідайте занадто багато про себе. Активізуються люди, які бажають насолити і зіпсувати репутацію.

Діва

Велика небезпека конфлікту з коханою людиною. Сварка може закінчитися бійкою. Варто відмовитися від романтичних зустрічей. Рекомендується спілкування зі старшими родичами. Зробіть подарунки, надайте посильну допомогу.

Терези

День буде цікавим, хоча й неспокійним. Імовірно, доведеться займатися чимось новим, справами, які змусять сильно замислитися. Також потребуватимуть уваги сімейні стосунки. Необхідно надати допомогу комусь із рідних або виконати важливе доручення.

Скорпіон

Вас потягне на зміни в зовнішності. Вдалим виявиться оновлення гардероба. Пробуджується чуттєвість. Можете вирушити на побачення, але не робіть того, про що потім буде соромно згадувати.

Стрілець

Зміцнюються стосунки з партнерами, можлива поява нових союзників. Успішно проходять будь-які зустрічі. Знайдіть час для другої половинки. Спільне проведення часу виявиться дуже приємним.

Козеріг

Зірки обіцяють цікаві контакти. З великою ймовірністю нагрянуть гості, приїдуть родичі. Важливих справ краще не планувати. За кермом будьте особливо уважні, можливі невеликі пригоди.

Водолій

Вдалий час для сімейних зустрічей, свят, обговорення планів. Деякі питання потребуватимуть істотних витрат. Не шкодуйте грошей на дійсно важливе.

Риби

Сприятливий час для змін. Можлива вдала зміна роботи. Партнери роблять вигідні пропозиції, і потрібно не боятися ризикнути. Подумайте деякий час, але не надто затягуйте з відповіддю. Другого такого шансу може й не бути.

Вас також можуть зацікавити новини: