Левам випала карта, яка символізує удачу / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю Риби отримають довгоочікуваний прибуток, а ось Овнам доведеться готуватися до неприємностей, доля давно давала їм знаки наближення біди. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

16 грудня Овни отримають стусани від долі. Ви грали з вогнем і не помічали, що зайшли занадто далеко. Прийшов час розплати, карти Таро обіцяють Овнам проблеми. Однак якщо ви проявите доброту і допоможете оточуючим, удача знову повернеться у ваше життя.

Телець

Тельцям варто задуматися про зміни. Ви засиділися на одному місці, пора діяти і боротися за своє щастя. Не бійтеся проявляти ініціативу.

Відео дня

Близнюки

У п'ятницю Близнюкам пощастить на роботі. Сміливо беріться за нові проекти і не лінуйтеся. Карти Таро обіцяють Близнюкам можливість поліпшити своє матеріальне становище.

Рак

Раки можуть відпочити і розслабитися. Ви вже давно не "забивали" на роботу і ігнорували втому. Дозвольте собі на якийсь час забути про клопоти і не беріть на себе багато відповідальності.

Лев

Левам випала карта, яка символізує удачу. У п'ятницю креативні ідеї стануть вашим ключем до успіху. 

Діва

16 грудня Діви зможуть "розкусити" хитрий план свого ворога. Однак не варто поспішати з відплатою. Помста і сварки не допоможуть втихомирити недруга, до нього потрібно знайти підхід.

Терези

На Терезів чекає хороша новина. Ви дізнаєтеся про радісну подію або ж самі станете його учасником. Можливо, в житті Терезів почнеться новий етап.

Скорпіон

Скорпіони ризикують "потонути" в рутині. Не дайте побуту відібрати всі ваші сили. Відкладіть нетермінові завдання на інший день і присвятіть відпочинку більше часу.

Стрілець

У п'ятницю Стрільці можуть дізнатися чиюсь таємницю. Ви будете дуже проникливі і легко розпізнаєте брехню. Інтуїція допоможе Стрільцям знайти вихід зі складної ситуації.

Козоріг

Козероги проведуть день разом зі своєю другою половинкою. Ідилія у відносинах стане нагородою за вашу повагу до партнера. 

Водолій

16 грудня Водоліям варто триматися подалі від скандалістів. Вам можуть провокувати на сварку, але не дозволяйте собою маніпулювати. 

Риби

На Риб чекає грошовий потік. Ви отримаєте бонус на роботі або ж на вас "звалиться" випадкова можливість збагатитися. Карти Таро радять Рибам витратити "шалені" гроші на щось гарне і по-справжньому важливе.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що не можна вішати на ялинку на Новий Рік 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: