Карти Таро пророкують Тельцям приємну втому / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 15 січня, на Риб чекають щедрі подарунки. Однак доля буде неприхильна до Терезів, їм доведеться розплачуватися за помилки. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро від УНІАН.

Овен

Овнам варто спуститися з небес на землю і адекватно оцінити те, що відбувається навколо. Можливо, на вас чекає розчарування.

Телець

Карти Таро пророкують Тельцям приємну втому. Ви зможете завершити важливі справи і насолодитися результатом.

Відео дня

Близнюки

У житті Близнюків почнеться свято. Вас оточать чудеса і радісні події, проте не варто забувати про те, що завжди знайдуться люди, які вам позаздрять.

Рак

15 січня Ракам можна ризикнути і перевірити свою інтуїцію. Доля готує для вас цікаві події, не бійтеся.

Лев

Карти Таро радять Левам придивитися до свого оточення. Можливо, ви марно тримаєте людей на відстані, адже поруч може бути той, хто по-справжньому вас любить.

Діва

Для Дів день не принесе бід і потрясінь. Ви увійшли в фазу спокійного і розміреного життя, зберігайте цей баланс. 

Терези

15 січня Терезам доведеться відповідати за свої вчинки. Доля прихильна, але справедлива. Тому готуйтеся до того, що за погані вчинки можна отримати ляпас у вигляді неприємностей.

Скорпіон

На Скорпіонів чекають романтичні події. Побачення, нове знайомство або навіть пропозиція руки і серця - розкрийте серце і сміливо віддавайтеся любові.

Стрілець

Карти Таро пророкують Стрільцям можливість поставити всіх ворогів на місце. Покажіть зуби своїм кривдникам, викрийте брехунів і захистіть себе від недругів.

Козоріг

Козерогам можна забутися і на час дозволити собі не думати про всі проблеми. Розслабтеся, займіться йогою або просто прогуляйтеся, вам потрібно освіжити свої думки.

Водолій

У неділю на Водоліїв чекає осяяння. Ви зможете отримувати важливі знаки і натяки від Всесвіту. Трактуйте їх правильно, не поспішайте з висновками.

Риби

Золоті гори чекають на Риб. Доля щедро обдарує вас грошима, але для цього доведеться постаратися. Не чекайте, що багатство впаде з небес, ви отримаєте шанс поліпшити своє фінансове становище, але його потрібно зуміти використовувати.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали сильні та слабкі сторони Раків.

Вас також можуть зацікавити новини: