До чого сниться риба / pixabay.com

Астрологи стверджують, що у снах до нас приходить інформація про справжні або прийдешні події. Якщо запам'ятати своє сновидіння, а потім вірно його розтлумачити, ви зможете вирішити нагальні питання і підготуватися до ситуацій, які будуть відбуватися пізніше. УНІАН пропонує кілька тлумачень сну, в якому людині сниться риба.

Сонник Міллера

Читайте такожМісячний календар снів на серпень-значення сновидінь на кожен деньЗгідно з тлумаченням найвідомішого сонника, мертва риба уві сні обіцяє біди і нещастя. Якщо риба плаває в прозорій воді, то, навпаки, людина знайде удачу в справах. Для закоханих - символ міцних і щасливих відносин.

Якщо уві сні ви вирушили в магазин або на ринок за рибою, то чекайте прибутку. Спіймати рибу уві сні - до успішного завершення поточних справ. Бути на риболовлі з гачками в руках - сигнал від Всесвіту, що ви самі повинні вирішити, що робити зі своїм життям. Залишитися без улову уві сні - в житті ви робите помилки, спробуйте змінити тактику поведінки. Стежити, як хтось інший ловить рибу - скоро відчуєте прилив сил.

Відео дня

Сонник Ванги

Болгарська ясновидиця нічого не говорила про рибу в цілому, але дуже цікавилася щукою. Ванга вважала, що спіймати уві сні щуку - значить уникнути пастки, яку приготували недруги. Якщо уві сні вас годують стравою з щуки, значить, поруч з вами дуже багато ворогів, які намагаються вас обдурити. Побачити уві сні рибу без луски - чекайте проблем зі здоров'ям. Наснилась щука без голови - скоро вас чекають неприємності, постарайтеся тримати себе в руках.

Сонник Фрейда

Природно, цей сонник варто вивчати, якщо вам потрібні відомості про ваше сексуальне життя. Маленька риба - символ чоловічого насіння, Середня - дитини. Рибальська вудка означає чоловічий статевий орган.

Наснилося, що ловите рибу - Фрейд радить розслабитися і отримувати задоволення. Ваш напружений стан впливає на відносини негативно. Не зловити рибу уві сні - боїтеся не виправдати сексуальних очікувань партнера. Якщо чоловікові приснилося, що уві сні він їсть рибу - Всесвіт натякає на його егоїзм. Зверніть увагу на партнерку і перестаньте думати тільки про себе.

Сонник Нострадамуса

Що означає сон, в якому приснилася риба / pixabay.com

Великий провісник говорив тільки про серйозні речі. Тлумачення риби за сонником Нострадамуса зчитується за таким же принципом. Наснилася тухла риба - хтось поруч з вами розносить чутки, через які зіпсуються взаємини з людьми. Побачити уві сні багато риби - покладайтеся тільки на свої сили. Ловля риби уві сні означає, що в житті ви намагаєтеся вирішити якісь проблеми. Спіймати коропа - знак того, що справи вирішаться вдало. Але не всі передбачення Нострадамуса позитивні. Наприклад, якщо вам сниться, що риба падає з неба - значить скоро екологічна ситуація в країні або світі погіршиться.

Сподіваємося, що нікому з наших читачів не присниться риба з людським обличчям. Нострадамус стверджував, що це - символ майбутньої ядерної катастрофи.

Вас також може зацікавити: