Що чекає Раків в липні / фото magiya.guru

Липень можна назвати несприятливим для Раків місяцем (22 червня - 23 липня). Тому не варто додавати жару планувати важливі справи, ускладнюючи тим самим життя не тільки собі, але й своїм близьким.

Про це йдеться в гороскопі для господаря місяця, передає Tamby.info.

Гороскоп на липень 2020 року для Рака

Середина літа буде для представників знаку Рак напруженим часом. У липні Раку буде складно відстояти свої особисті інтереси, чи то в справах, чи в особистому житті. Тому готуйтеся боротися за своє місце під сонцем. Але якщо справа не горить, то краще відкласти.

Відео дня

Сприятливі дні липня для Раків:

2, 6, 7, 10, 15, 19, 24, 29

Несприятливі дні в липні для Рака:

1, 3, 4, 8, 11, 17, 21, 26, 27

Читайте такожАстролог розповіла, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача в 2020 році

Особисте життя Раку в липні 2020 року

У липні в амурних питаннях у Раків також буде період випробувань. Якщо ваш сімейний човен вже дав тріщину, то саме зараз й піде до дна. Втримати стосунки навряд чи вдасться. Якщо ж конфлікту такої сили немає, то можна обійтися скандалами й сварками. У другій половині липня вулкан пристрастей, напевно, вщухне.

Останній тиждень липня — романтичний час для Раків. Супроводжує удача в коханні, й не варто соромитися відкрити своє серце. До речі, добре буде не тільки серцю.

Кар'єра і фінанси Раків у липні 2020 року

Якщо доводиться літні будні проводити на роботі, то, незалежно від температури за вікном, спекотні дні Раку забезпечені. Увесь накопичений негатив і претензії у начальства, навіть якщо ви й не причетні до цих неприємностей, можуть дістатися вам. Ви, що називається, попадетеся під гарячу руку. І тут два виходи: або рятуватися втечею, або стійко тримати удар.

Липень не обіцяє Ракам фінансових плодів, можна сказати, що зараз ви працюєте на те, що окупиться пізніше. Але на поїздки й задоволення грошей вистачить.

Для Раків, що займаються вирішенням комерційних питань, останній тиждень липня — дуже несприятливий час для прийняття будь-яких рішень, оформлення документів.

Читайте такожНазвано пари знаків Зодіаку, які приречені на щастя

Здоров'я Рака в липні 2020 року

Намагайтеся влаштовувати собі піші прогулянки, повітря позитивно впливатиме на ваші судини. Відмінний час у Раків для лазні й всіх водних процедур. Секрети косметології також розкриються перед дамами у цей час. Тому його — час — не варто втрачати даремно.

Сприятливий час для лікування захворювань шлунка, розробки дієти й збалансованого харчування.

Характеристика знака Зодіаку Рак

Рак – четвертий знак Зодіаку, період якого триває з 22 червня по 23 липня. Один з найбільш проникливих знаків, його стихія – вода, символи – рак, краб, серце. Покровитель – Місяць. Камені-талісмани: перли, рубін, смарагд, кальцит, котяче око, місячний камінь, кришталь, целестин.

Основні риси характеру, які вирізняють Раків від інших: проникливість, емпатія, сором'язливість, вразливість, благородство, обережність і далекоглядність.