Сонячне затемнення / REUTERS

Сонячні та Місячні затемнення – це особливий астрологічний фактор, який може дуже сильно змінити протягом життя людини. В астрології затемнення – один з методів прогнозування ключових етапів у житті людини.

Про це УНІАН розповіла астролог Марина Скаді.

Особливості сонячних затемнень

Читайте такожРетроградний Меркурій 18 червня: астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку загрожує небезпека, а на кого чекають - нові можливостіСонячні затемнення відбуваються в новомісяччя, стимулює кризу свідомості, змінює наші внутрішні установки, приносять події, зумовлені зовнішніми обставинами. Сонце символізує Дух, волю, творчі енергії, дає імпульс до розвитку. Також, Сонце дає можливість усвідомлення минулого досвіду. Молодик – це початок нового етапу розвитку, т. е.

Відео дня

Сонячне затемнення відкриває новий життєвий цикл. На відміну від Сонячного затемнення, Місячне – це завершення якогось етапу в нашому житті. Сонце і Місяць знаходяться в опозиції, це умова повного місяця.

Сонячне затемнення 21 червня

Ілюстрація REUTERS

21 червня у кардинальній точці – 0 Раку, в день літнього сонцестояння, у 09:40 за київським часом, відбудеться Кільцеве Сонячне затемнення на Північному Вузлі, яке включає усвідомлене прагнення до нового, спонукає до самовдосконалення.

Читайте такожЧотирьом знакам Зодіаку зірки у червні приготували доленосну зустріч - астрологКільцеве затемнення впливає на світові події, на колектив. Пов'язані із залученням людини у певні групи, спільноти. Більш того, величезну силу цього дня надає літнє Сонцестояння – перехід Сонця в знак Рака в 00:44 за київським часом.

Сонце підіймається на найвищу точку над Землею, цей день знаменує початок астрономічного літа. День Літнього Сонцестояння – День Сили, несе в собі збільшення цілющих здібностей трав і води. Це кульмінація життєвої енергії, тому всі традиції і обряди, пов'язані з головними її елементами: вогнем, водою і травами. У День Літнього Сонцестояння, закладається фон подій, на найближчі півроку.

Також і коридор затемнень, на який припадає Сонцестояння, також включає теми на найближчі півроку – до наступного сезону затемнень. Сонячне затемнення 21 червня буде мати глобальний вплив, відіб'ється на світових економічних та політичних подіях.

Як повідомляв УНІАН, у 2020 році коридор затемнень буде з 5 червня по 21 червня.