Гороскоп для Стрільця на травень 2023 / depositphotos.com

Кар'єрні перспективи та фінансове благополуччя обіцяє гороскоп на травень 2023 для Стрільця. Потрібно буде добре попрацювати, але результат отримаєте приголомшливий. Підкоряючи нові висоти, не забувайте про здоров'я та особисте життя.  

Гороскоп кар'єри на травень 2023

У травні 2023 Стрільці будуть особливо заповзятливі - ви будете хапатися за будь-яку можливість, що дозволить досягти нових висот і заробити. Деякі перешкоди буде створювати ретроградний Меркурій, але вже в другій половині місяця ваша праця принесе результат. На вас чекає підвищення по службі або отримання хорошого прибутку.

Також травень - це вдалий час для грошових інвестицій, вони незабаром виправдають себе. Цілком ймовірно, що саме в кінці весни ви зможете втілити в життя свою мрію і у вас з'явиться власний будинок.

Відео дня

Гороскоп кохання на травень 2023

Любовний гороскоп на травень 2023 для Стрільців обіцяє спокій - не буде вибуху емоцій і бурхливих переживань. Але це і чудово: продовжуйте насолоджуватися один одним, радувати подарунками. Ті, хто у стосунках, у цьому місяці можуть отримати пропозицію руки і серця.

Холостим Стрільцям в травні захочеться знайти справжнє кохання. На вас чекають нові знайомства і, якщо ви будете наполегливі в своїх пошуках, то цілком ймовірно знайдете свою людину. Не бійтеся зізнаватися в почуттях і симпатії, а також першим йти на примирення в разі розладу - пам'ятайте, що в справжніх стосунках немає нічого більш цінного, ніж щирість.

Гороскоп здоров'я на травень 2023

В останньому місяці весни Стрільцям слід більше часу приділити своєму здоров'ю. Надмірна активність може призвести до втоми і емоційного вигорання, можливі невеликі нездужання. Гороскоп на травень 2023 радить вам більше часу проводити на свіжому повітрі й природі. Не затягуйте візит до лікаря, якщо про себе нагадають хронічні захворювання.

Вас також можуть зацікавити новини: