Їм доведеться буквально виживати / фото thewallpaper.co

Астролог Влад Росс розповів, що в липні проблеми і катастрофи наздоженуть п'ятьох знаків Зодіаку. Їм варто приготуватися до серйозних випробувань.

Водолій

Липень не обіцяє Водоліям нічого хорошого. По-перше, у них може бути аврал на роботі. По-друге, їм доведеться виконувати старі обіцянки, які вони довго відкладали на потім. По-третє, представники цього знака Зодіаку можуть потрапити в ДТП. Останній тиждень буде для них більш хорошим - вони можуть дізнатися приємні новини.

Відео дня

Риби

У їхньому житті відбуватимуться доленосні події, але всі вони матимуть негативний вплив на Риб. На них чекають проблеми і на роботі, і в особистому житті, і в інших сферах. Тому їм варто підготуватися заздалегідь до важкого періоду, який триватиме весь місяць.

Телець

"На них чекають важкі ситуації, які їм доведеться долати. Варто бути обережними в сімейних стосунках, адже можливий штурм. Їм краще не провокувати скандали. Все може валитися і в кар'єрі у Тельців. Знижуйте трудове навантаження і реалізацію важливих цілей", - сказав Росс в інтерв'ю УНІАН.

Терези

У липні Терези перебуватимуть в постійній напрузі. У них можуть виникати проблеми з діловими партнерами, через що їм доведеться змінювати своє оточення. Можуть бути і конфлікти з начальством. В кінці липня їм варто більш уважно стежити за здоров'ям і не приймати сонячні ванни.

Козоріг

На думку Росса, для Козерога липень буде найгіршим місяцем. Їм не варто братися відразу за кілька справ, тому що на них чекає провал. Краще сконцентруватися на чомусь одному. 

"Нові зустрічі, знайомства і справи будуть проблемними. Їм пригадають старі образи. Невдалими будуть і перельоти. Можуть бути екстремальні ситуації, катастрофи і удари долі. Також їм доведеться повертати борги. Крім того, Козероги ризикують впасти в депресію", - додав астролог.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку наздоженуть проблеми з грошима.

Вас також можуть зацікавити новини: