Карти Таро обіцяють Близнюкам перевірку на міцність / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп на 4 серпня для всіх знаків Зодіаку. Терези ризикують опинитися в епіцентрі скандалу через службовий роман. А Тельцям варто готуватися до зустрічі з неприємним минулим. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Овнам час обтрусити з себе пил. Не засиджуйтеся на одному місці і не бійтеся привертати до себе увагу. На вас чекає хвилина слави!

Телець

Тельці зустрінуть привидів минулого. Неприємні спогади зіпсують настрій, проте не дозволяйте собі "розкисати". Подумайте, чому проблеми з минулого знову не дають вам спокійно жити.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам перевірку на міцність. Вас будуть долати спокуси, постарайтеся їм не піддаватися. Доведіть, що у вас є сила волі.

Рак

У п'ятницю Ракам варто озвучити всі свої претензії. Говоріть те, що вважаєте за потрібне. Не бійтеся, що вас не зрозуміють, усі зроблять правильні висновки.

Лев

Левам варто зробити останній ривок. Ви в кроці від важливої події, яка змінить усе ваше життя. Однак потрібно наважитися і почати діяти.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам неприємності, ви можете сильно засмутитися. Це станеться не просто так. Настав час задуматися про зміни, яких ви давно хотіли.

Терези

Терези ризикують вляпатися в скандал. Службовий роман або любовний трикутник - щось змусить вас піти на ризик. Швидше за все, ви зіткнетеся з тим, що багато хто не зрозуміє ваш вибір.

Скорпіон

Скорпіонам можна відпочити і не думати про погане. Візьміть вихідний і розслабтеся в компанії приємних людей. Не варто думати, що вам потрібно постійно займатися чимось важливим.

Стрілець

Гороскоп по картах Таро на п'ятницю обіцяє Стрільцям вдалий день. Ви зможете легко згладити усі гострі кути. Дар переконання стане вашим рятувальним кругом.

Козоріг

Тарологи радять Козерогам з обережністю поставитися до інформації, яку вони отримають. Можливо, вас спробують обдурити. Не довіряйте тим, хто зірвав вам в минулому.

Водолій

4 серпня Водоліям можна задуматися про переїзд. Якщо вам пропонують роботу в іншому місті - погоджуйтеся. Вам терміново потрібно змінити обстановку.

Риби

Риби будуть реготати і веселитися. Всі проблеми перетворяться в пил, ви забудете про погане і зумієте розслабитися. Не стримуйте себе, ви цього заслужили.

Вас також можуть зацікавити новини: