Гордєєв дав прогноз на серпень / instagram.com/maxgord

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що у серпні чекає на кожен знак Зодіаку у коханні, кому треба звернути увагу на здоров'я, кому пощастить у роботі, та хто може побудувати сім'ю.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Таро-гороскоп для Овна на серпень / ua.depositphotos.com

Кохання. В серпні 2023 року вас поглинуть домашні справи. Однак успішне вирішення більшості з них додасть вам упевненості в собі і подарує багато додаткових можливостей. Завдяки впливу Юпітера вас супроводжуватиме удача за умови, що ви приборкаєте свою запальність. Сонце налаштує вас на романтичний лад, а вплив Сатурна утримає від порушення партнерських зобов'язань. Пофліртуйте зі своїм обранцем, надихніть його на нові залицяння за вами, пробудіть у ньому відчуття того, що вас слід продовжувати завойовувати. З 5 по 9 серпня - хороший період для пошуку другої половинки.

Сім'я. Вами опанує жага до діяльності, яка не дасть змоги миритися з негараздами в домі або в родинних стосунках. Ви докладете всіх зусиль, щоб налагодити сімейні проблеми, і, незважаючи на труднощі, досягнете успіху на цьому терені. З 3 по 10 серпня - сприятливий період для ремонту або генерального прибирання. Діти будуть чуйно реагувати на кожне ваше слово, тому стежте і за своїми емоціями, і за тим що і як ви говорите. Незважаючи на сильну зайнятість на роботі, чоловік братиме участь і в домашніх справах.

Відео дня

Здоров'я. Жодних відчутних проблем із самопочуттям не передбачається. Навпаки, будь-які ваші зусилля, спрямовані на оздоровлення і профілактику, виявляться вельми ефективними. Вітається перебування на природі, курорті. Цілющий вплив гірського, морського і лісового повітря для вас зараз важко переоцінити.

Робота і гроші. Весь серпень 2023 підходить для підвищення вашої кваліфікації. Період аж до 15 серпня сприятливий для організації виробничого процесу, встановлення міцного ділового партнерства, вигідного працевлаштування. З 25 до 27 серпня на роботі можливі інтриги, але вони не зможуть серйозно вам дошкулити. Загалом місяць виправдає ваші кар'єрні прагнення.

Найсприятливіші дні: 4, 11, 18, 27.

Дні, у які треба бути обережнішими: 2, 3, 10, 16, 17, 30, 31.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Таро-гороскоп для Тельца на серпень / фото ua.depositphotos.com

Кохання. На початку місяця важливе місце у вашому житті займуть поїздки, збір інформації, встановлення ділових і дружніх зв'язків. Тому ви не завжди зможете залишатися з сім'єю стільки, скільки захочете. Найуспішнішим виявиться спілкування, засноване на спільних емоціях і переживаннях. У партнерських стосунках назріють зміни. Постарайтеся щиро і серйозно поговорити одне з одним на хвилюючі теми. Можливо, заради гармонії у вашому союзі варто піти на деякі жертви, поступитися особистими інтересами.

Сім'я. Почастішають зустрічі з близькими родичами і спільні з ними справи. 11 серпня для вирішення сімейних негараздів від вас знадобиться весь ваш дипломатичний талант. Корисні речі для дому краще купувати після 8 серпня. Чоловіка поглине розробка власних ідей, відрядження, головне для нього - триматися подалі від начальства. Молодше покоління охоче спілкуватиметься і сприйматиме найрізноманітнішу інформацію. Простежте, щоб до їхніх рук потрапила пізнавальна література, а час перебування дітей за комп'ютером бажано обмежити.

Здоров'я. На початку серпня 2023 року всі види профілактики та оздоровчі курси стануть ефективними як ніколи. Особливо це стосується лікування органів дихання, травлення та нервової системи. Перша декада сприятлива також для планових операцій і стаціонарних обстежень. Після 16 серпня ймовірне загострення хронічних захворювань.

Робота і гроші. У серпні Тельцям слід урегулювати банківські та підприємницькі справи, боргові зобов'язання, укладати трудові угоди, вирішувати бюрократичні питання. До 7 серпня фінансові потоки, найімовірніше, надходитимуть від купівлі або продажу. Цей період також може запам'ятатися клопотами, пов'язаними з транспортом: купівлею, оформленням документів, страхуванням. Після 15 серпня можна влаштовуватися на роботу або набирати людей у штат, але в обох випадках вибір буде невеликий.

Найсприятливіші дні: 2, 12, 16, 25, 26, 30.

Дні, у які треба бути обережнішими: 13, 20.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Таро-гороскоп для Близнюків на серпень / ua.depositphotos.com

Кохання. Інтуїція допоможе зробити правильний вибір і вкаже на того, хто призначений вам згори. Знакова зустріч відбудеться на родинній або дружній вечірці. 6 серпня будьте готові до сюрпризу. Комунікабельність і вміння адекватно сприймати інформацію допоможуть без зайвої метушні пережити інтриги після 8 серпня. У стосунках зі своєю другою половинкою вам буде важко впоратися з гнівом і образами. Зверніться за порадою до людини, якій ви довіряєте.

Сім'я. До середини серпня ви будете заклопотані створенням затишку і гармонії в домі і досягнете успіху на цьому терені. У період Лева рекомендується освіжити деякі родинні зв'язки, нанести візити ввічливості. Покупки для житла плануйте до 6 серпня. Після 8 серпня очікується великий потік гостей. Чоловік візьме на себе матеріальні турботи і з честю з ними впорається. Період гарний для розвитку творчих здібностей у дітей.

Здоров'я. Загалом увесь серпень 2023 року сприятливий для будь-яких оздоровчих процедур, поповнення ресурсів організму, однак у першій декаді ці процеси пройдуть інтенсивніше. Здоров'я не підведе вас. Навіть тяжкохворі одужуватимуть швидше.

Робота і гроші. Посилиться ваша ділова хватка, але не всім це сподобається. Доведеться подолати бюрократичні перепони, багато їздити. Але старання будуть не марними. Очікується кар'єрне зростання, вигідне працевлаштування. Заповзятливість, розумний ризик увінчаються гідною матеріальною винагородою. На початку місяця ймовірні відчутні витрати на поправку здоров'я або ремонт.

Найсприятливіші дні: 2, 18.

Дні, у які треба бути обережнішими: 8, 15, 22, 29.

Рак (22 червня - 22 липня)

Таро-гороскоп для Рака на серпень / depositphotos.com

Кохання. Обов'язково використовуйте свій високий творчий потенціал у першій декаді. На вас очікує бурхливе особисте життя. Не шкодуйте часу на себе і здійснення своїх бажань. Довіряйте новим знайомствам, але відразу припиняйте спілкування з тими, хто прагне посіяти у вас невпевненість у собі. З 10 по 15 серпня велика ймовірність розбіжностей із коханою людиною. Якщо кожен із вас буде готовий до компромісу, вашому союзу ніщо не загрожує. Не поспішайте обговорювати весільні перспективи.

Сім'я. Період сприятливий для переїзду, прийому великої кількості гостей, встановлення контактів із сусідами, близькими родичами. Молодше покоління може проявляти особливу впертість. Якщо переспрямувати енергію дитини у творче русло, на досягнення цікавої для неї мети, вона доб'ється успіху. У ці ж дні в чоловіка виникнуть форс-мажорні обставини, з якими він впорається з мінімальними втратами.

Здоров'я. У цей зодіакальний місяць ваш організм пройде випробування на міцність, а ви - на вміння дисципліновано дотримуватися інструкцій лікарів. Велика ймовірність травматизму. Займіться профілактикою або лікуванням хронічних захворювань, дотримуйтеся дієти, режиму дня. Максимально знизьте навантаження, вам просто необхідний якісний відпочинок.

Робота і гроші. Слід переосмислити процес формування бюджету. Дисгармонія між Юпітером і Ураном вимагатиме уважного ставлення до службових обов'язків. Поміркуйте витрати на розваги та подарунки. Із середини серпня настане сприятливіший період для покупок і торгівлі. Будьте пильними під час спілкування з начальством і співробітниками.

Найсприятливіші дні: 4, 5, 8, 12, 15, 22, 26, 30.

Дні, у які треба бути обережнішими: 3, 13, 17, 27.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Таро-гороскоп для Лева на серпень / ua.depositphotos.com

Кохання. Цього місяця ви будете занурені в себе. Можливо, усвідомите щось важливе, у вас зміняться погляди на сім'ю і стосунки. Відкриватися перед людьми ви будете неохоче, і часто цього дійсно робити не варто. Тому не поспішайте з цим, більше спостерігайте за тим, що відбувається, а на дії наважуйтеся, коли вже зважили всі можливі наслідки. Близькі стосунки можуть принести спільні поїздки за кордон. У перших числах серпня сміливо призначайте побачення.

Сім'я. Якщо вас давно щось не влаштовує, саме час перестати терпіти і змінити ситуацію на загальне благо. Краще один раз пережити оздоровчу кризу, ніж мучитися день у день. Складнощі на роботі викличуть у вашого чоловіка загальну напруженість аж до погіршення самопочуття. Йому варто налаштуватися на те, що до кінця місяця багато неприємностей вщухнуть або зовсім усунуться. Простежте, щоб діти не вплутувалися в авантюри. Запропонуйте їм почитати фантастику або освоїти разом із вами кілька фокусів чи хімічних дослідів.

Здоров'я. Слід використати цей період для повного оздоровлення організму і відновлення нервової системи. Найкращим виходом стане санаторій або відлюдництво на природі з фітотерапевтичними та народними методами зміцнення здоров'я. Варто зайнятися кістковою системою, шлунково-кишковим трактом.

Робота і гроші. До 15 серпня з'являться додаткові можливості підзаробити, а також зміцнити свої позиції в службовій ієрархії. Ви можете бути залучені в якісь приховані обставини, що дасть вам змогу поліпшити своє матеріальне становище. Слід бути морально готовою до закулісних інтриг. Уникайте невиправданих витрат, не беріть і не давайте гроші в борг. Для працевлаштування та придбання побутової техніки найкращий день – 3 серпня.

Найсприятливіші дні: 5, 6, 11.

Дні, у які треба бути обережнішими: 3, 10, 17, 24, 31.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Таро-гороскоп для Діви на серпень / depositphotos.com

Кохання. Під впливом Венери на початку місяця ви станете більш товариським. Ви будете активніше контактувати з людьми, знаходити з ними спільну мову. Серед великої кількості нових контактів цілком може опинитися той, про якого ви давно мріяли. Не втрачайте шансів, відповідайте згодою на запрошення в нові цікаві місця. З 5 по 7 серпня можливі розчарування у своїй другій половинці через розбіжність ваших очікувань і реальності. Вам варто навчитися озвучувати свої бажання.

Сім'я. Ваш дім буде відкритий для друзів. Численні знайомі дуже допоможуть у вирішенні домашніх проблем. Період сприятливий для початку ремонту або вирішення житлових проблем. Діти вдосконалюватимуть навички спілкування. Їм також необхідно дати напуття щодо безпечного поводження з грошима, пробудити в них інстинкт самозбереження. У благовірного додасться турбот на роботі. Творчі, спортивні та навчальні заняття в компанії молодшого покоління підуть на користь усім, а чоловікові забезпечать ефективний релакс.

Здоров'я. Зовні ви приємно перевтілитеся навіть без особливих зусиль із вашого боку. Вам потрібно оптимістичніше дивитися на життя. Недовірливість може призвести до психосоматичних захворювань, викликати аритмію, загострити вегетосудинну дистонію. Регулярні прогулянки на природі допоможуть вам впоратися зі зневірою, радісніше мислити.

Робота і гроші. Ваша моторність, підприємливість, корисні контакти та інформація стануть потужним поштовхом до зміцнення матеріального добробуту. Можливо, ви зважитеся змінити роботу на більш перспективну. З 3 по 10 серпня велика ймовірність преміальних або отримання несподіваного доходу. Надання пільг від роботи може вас порадувати на початку серпня. Творчі професії значно досягнуть успіху. Від авантюр варто утриматися. Численні секстилі Венери принесуть вам везіння, втілення бажань.

Найсприятливіші дні: 7, 12, 24.

Дні, у які треба бути обережнішими: 8, 16, 22, 23, 29.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Таро-прогноз для Терезів на серпень / фото ua.depositphotos.com

Кохання. Ви відчуєте себе сірим кардиналом. Перебуваючи у відносній тіні, уникаючи публічності, вам вдасться бути в курсі всіх подій і незримо коригувати їхній перебіг у потрібному для вас руслі. Період забарвиться сплеском творчих здібностей та ідей. Для романтичних рандеву і поглиблення інтимності у стосунках час дуже вдалий. Сприятливий вступ у шлюб, хоча на шляху до нього можливі перешкоди. Однак справжнє кохання все подолає.

Сім'я. На початку місяця наведення комфорту в домі даватиметься набагато легше. Житлові проблеми також краще долати в цей час. Проявіть пильність, оскільки ймовірність аварійних подій підвищена з 3 по 14 серпня. Батьки спробують випробувати ваше терпіння, якщо не отримають достатньо уваги з вашого боку. Напруженість, деяка хаотичність і рвучкість вашого чоловіка можуть стати причиною його конфліктів із членами сім'ї та керівництвом. Способом розрядки для нього стане спілкування з дітьми або хобі. Молодшому поколінню краще займатися розвитком своїх здібностей, талантів, підтримувати своє тіло в хорошій фізичній формі.

Здоров'я. Ваш емоційний стан потребуватиме додаткової підтримки. Подбайте про те, щоб ви лягали спати в гарному настрої. У цьому допоможе ароматерапія, банні процедури, приємна музика. Від якості вашого сну багато в чому залежатиме ваше самопочуття. Особливо це стосується першої декади місяця. З 16 серпня ваш зовнішній вигляд потребуватиме додаткових зусиль: косметичні засоби, пілатес тощо.

Робота і гроші. Період сприятливий для ділової активності. Хороші шанси для вас уготовані як у пошуку нового місця, так і в зміцненні своїх позицій на колишньому. Професійне зростання стане реальним, особливо для творчих і медичних сфер діяльності. Серпневі дні сприятимуть підприємництву і ризику. Наприкінці місяця на роботі остерігайтеся недоброзичливців. Венера, проходячи знаком Діви, створить можливості для творчості.

Найбільш сприятливі дні: 2, 9, 10, 12, 16, 24, 30.

Дні, у які треба бути обережнішими: 4, 13, 20, 25.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Таро-прогноз для Скорпіона на серпень / фото ua.depositphotos.com

Кохання. З 1 по 10 серпня ви будете освоювати нові можливості в різних сферах життя. Успіх чекає на вас у тих напрямках, які дійсно вам цікаві. Ваш темперамент сприятливо вплине на події в особистому житті. У вас прокинеться честолюбство, незважаючи ні на що, ви будете боротися за свої цілі, тому ймовірні конфлікти. Не соромтеся звертатися за підтримкою до приятелів - вони будуть раді допомогти. Можливе зав'язування нових, дуже важливих, перспективних контактів.

Сім'я. Батьки можуть завдати вам безліч клопоту. Якщо ви планували переїзд, то зараз він пройде не дуже гладко. Тому за необхідності вирішувати житлові питання саме в місяць Лева постарайтеся перенести їх на початок серпня, коли тригон Сонця до Урана полегшить ваші турботи. Молодше покоління буде зайняте пошуком себе. Виконувати літні шкільні завдання зараз у голову їм точно не прийде. Побутова необлаштованість може спонукати вашого чоловіка до кардинальних дій, але, щоб вони принесли потрібний результат, необхідно його підтримати і надихнути.

Здоров'я. Складнощі із самопочуттям можуть виникати через внутрішню напруженість і невміння грамотно розподілити фізичні навантаження. Трудоголізм або зайве завзяття у спорті може спричинити в період з 4 до 13 серпня загальну перевтому або проблеми з хребтом. З 14 до 18 серпня ви зможете ефективно відновити свої сили.

Робота і гроші. Ваші старання допоможуть досягти бажаного. Однак вам може нашкодити надмірна різкість і прямолінійність, особливо 16 і 20-21 серпня. Для звільнення за власним бажанням з одночасним працевлаштуванням краще підійде липень. З 1 по 15 серпня несподівані події можуть стати причиною службового зросту. Загроза незапланованого звільнення виникне з середини серпня. Це цілком може виявитися на краще, оскільки ви вже майже на порозі важливих змін у професійній сфері. Вплив і аспекти Венери, що проходить знаком Діви, принесуть у ваше життя удачу і дружелюбність, допоможуть у виконанні бажань і в спілкуванні з людьми. Під впливом Сонця в знаку Лева ви замислитеся про головні цілі в житті.

Найсприятливіші дні: 13.

Дні, у які треба бути обережнішими: 2, 12, 16, 19, 23, 26, 30.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Таро-гороскоп для Стрільця на серпень / фото ua.depositphotos.com

Кохання. На початку місяця Стрільцям у стосунках захочеться більше романтики і пристрасті. У гармонійних парах свобода в бажаннях, нестримність фантазій, активність в інтимній сфері нагадають про часи медового місяця. Якщо у стосунках щось не складається, спробуйте змінити свою поведінку і позбутися примхливості, бажання панувати, прискіпливості. Проявляйте великодушність і ніжність, радійте кожній дрібниці. І пам'ятайте, що меркантильне ставлення до почуттів не може привести до щирого взаємного кохання.

Сім'я. Тема фінансів буде актуальною. Це спровокує холод у стосунках між вами та партнером. Він може розраховувати на підтримку родичів. Також йому необхідно чітко виконувати вказівки керівництва, дотримуватися трудової дисципліни. Дітки вимагатимуть від батьків більше любові та розуміння. Шукайте шляхи примирення і способи достукатися до їхніх душ і сердець. Ваша допомога знадобиться батькам.

Здоров'я. Творча активність і конструктивна фізична енергія свідчитимуть про те, що все у вашому житті гармонійно. Якщо вам бракує оптимізму і радісного ставлення до всього, знайдіть заняття до душі. У цей зодіакальний місяць можна провести профілактичні заходи з тазостегновими суглобами, почистити печінку.

Робота і гроші. Може зрости напруга через нездорову конкуренцію. Розглядайте конкурентів як підказку збоку про те, що б ви могли поліпшити у своїй роботі. Придумуйте несподівані маркетингові ходи або бонусні програми. Удача чекає на тих, хто має стосунок до творчості, юриспруденції. Юпітер у Раку допоможе в досягненні поставлених цілей. Сонце у Леві дасть змогу проявити широту вашої душі. Венера, переходячи з Діви в знак Терезів, сприяє успішному кар'єрному просуванню.

Найсприятливіші дні: 8, 15, 16.

Дні, у які треба бути обережнішими: 7, 14.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Таро-гороскоп для Козерогів на серпень / фото ua.depositphotos.com

Кохання. У Козерогів у першій декаді серпня можливі щасливі випадковості та вдалі знайомства. У самотніх дам можуть виникнути привабливі перспективи у стосунках з іноземцями. Це може бути як ділове партнерство, так і шлюбний контракт. Якщо одна зі сторін нечиста на руку, то в цей момент розкриються нюанси неетичної співпраці. Заміжнім леді для гармонії у стосунках необхідно додати більше романтики і приємних сюрпризів. Дивіться ширше на світ і дозвольте траплятися чудесам.

Сім'я. Зробіть те, про що ви давно разом мріяли. Помандруйте або займіться ремонтом квартири. Пам'ятайте, що чоловікові дуже важливо бути головним, щоб до його ідей прислухалися. Для дітлахів важливо бути серед однодумців в атмосфері свята і веселощів. Старійшини сімейного клану потребують визнання їхньої мудрості та авторитету, щирої зацікавленості всіх бути однією сім'єю і передавати традиції роду. А вам необхідно бути гнучкішими й м'якшими, вчитися приймати всіх такими, якими вони є, а не такими, якими вам хочеться, щоб вони були. Намагайтеся не вступати в конфронтацію з родичами, сусідами.

Здоров'я. У серпні 2023 життєвий тонус буде на висоті. Енергія додаватиметься від спілкування з доброзичливими людьми і від участі в улюблених проектах. Ризикована ситуація може спровокувати хворобу, і здоров'я почне давати збої. Можливо, доведеться витратитися на медичні послуги та консультації.

Робота і гроші. Ті, хто розраховує на успіх, мають забути про ворожнечу, суперництво, нечесну конкуренцію, не порушувати домовленостей, вчитися вирішувати конфліктні ситуації. Адже зараз розширення можливостей пов'язане з партнерством і співпрацею. Успіх залежить від особистої ініціативи в укладанні договорів, союзів, контрактів. У цей період варто утриматися від позовів щодо майнових питань.

Найсприятливіші дні: 3, 17, 18, 24.

Дні, у які треба бути обережнішими: 1, 12, 15, 19, 22, 26, 29.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Таро-гороскоп для Водолія на серпень / фото ua.depositphotos.com

Кохання. У перші дні серпня побутові клопоти і вирішення професійних завдань затьмарять собою ваше прагнення до побудови гармонійних стосунків, заснованих на дружбі і симпатії. Успіх чекає на того, хто, незважаючи ні на що, враховує інтереси всіх сторін. Це період непередбачених змін в умовах роботи та проживання. Уміння тримати своє слово, бути відповідальною, піклуватися про ближніх дасть змогу уникнути багатьох проблем зараз і в майбутньому. Намагайтеся не рубати з плеча і ухвалювати рішення тільки після ретельного їхнього обмірковування.

Сім'я. Дозвольте чоловікові проявляти свої творчі здібності вдома. Йому важливо бути яскравим, помітним, головним заводієм. Частіше говоріть йому про його таланти, про те, що вам у ньому подобається. Якщо він готовий буде вислухати критику, то покритикуйте м'яко і люблячи. Спробуйте зацікавити дітей зробити що-небудь своїми руками. Старше покоління буде радіти будь-якому спілкуванню. Влаштуйте батькам зустріч із родичами або організуйте сімейну культурну програму з відвідуванням улюблених музеїв, театрів. У спілкуванні обходьте теми, що провокують конфлікти, меланхолію.

Здоров'я. Частіше прислухайтеся до підказок вашого організму. У цей період можуть загостритися хронічні захворювання. Наприкінці липня і на початку серпня сприятливо проводити заплановані оздоровчі заходи. Не відмовляйтеся від санаторного лікування або від госпіталізації. Особливу увагу зверніть на поперек, вени, сечовидільну та ендокринну системи. Виключіть із раціону гостру їжу та міцні напої.

Робота і гроші. На початку серпня начальство може не звертати уваги на ваші прорахунки. Конфліктні ситуації з колегами також можуть пройти повз керівництво. У цей період можливий великий дохід від угоди або послуги, наданої вами або завдяки вашій посаді. Улюблена професія може почати приносити довгоочікувані плоди. Взаємодія Урана з Марсом, Сонцем, Меркурієм і Юпітером може наділити вас активністю і неординарністю, готовністю до експериментів, чарівністю і проникливістю, підприємливістю і прогресивними ідеями, самостійністю і справедливістю.

Найсприятливіші дні: 19, 20, 24.

Дні, у які треба бути обережнішими: 25.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Таро-гороскоп для Риб на серпень / фото pixabay.com

Кохання. У першій декаді серпня демонстративна поведінка може викликати непередбачувану реакцію оточення. У партнерських стосунках ви схильні до самообману та ідеалізації. Можливі ситуації, коли ваші пропозиції будуть неправильно зрозумілі. Бажання сподобатися і жага насолод можуть перетворити вас на марнотратну і навіжену леді.

Сім'я. Цього місяця вашому чоловікові допоможе інтуїція, винахідливість і вміння вирішувати складні завдання. Йому необхідно побоюватися інтриг і обману, ретельно перевіряти інформацію, бути уважним у питаннях, що стосуються автомобіля, у поїздках. До 8 серпня, щоб досягти гармонії і розуміння в сім'ї, доведеться частіше йти на поступки. З дітьми ж у цей час буде складніше знайти точки дотику. Їм важливо, щоб до них ставилися шанобливо.

Здоров'я. Серпень 2023 року вимагатиме від вас відповідальнішого ставлення до себе, до своєї зовнішності, здоров'я. 4-10 серпня відсутність почуття міри може призвести до небезпечних ситуацій, отруєнь, травм. Намагайтеся в цей період не допускати надмірностей ні в розвагах, ні в харчуванні.

Робота і гроші. Головне - відчувати момент і не упустити шансу поліпшити своє матеріальне становище. Перед вами можуть відкритися несподівані перспективи. Непорозуміння з колегами розставлять усе на свої місця, і стане зрозуміло, хто ваш союзник. Пошуки кращого місця роботи або хорошого підробітку можуть увінчатися успіхом на початку серпня.

Найсприятливіші дні: 9, 12, 22.

Дні, у які треба бути обережнішими: 3, 7, 13, 24.