Левам можна порадувати свою внутрішню дитину / фото ua.depositphotos.com

Понеділок 9 січня розпочнеться для Тельців з романтичних подій. А ось Козерогам варто готуватися до жахливих подій, їх мрії розіб'ються. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овнам не можна втрачати свою силу. Будьте наполегливі, не здавайтеся перед труднощами. Карти Таро обіцяють Овнам складні завдання, з якими вони точно зможуть впоратися.

Телець

Ураган любові закрутить Тельців. На вас чекають романтика і пристрасть. Сміливо погоджуйтеся на побачення і проведіть час з тим, хто вам подобається.

Відео дня

Близнюки

9 січня Близнюкам варто приборкати свої емоції і не йти на поводі у бажання повеселитися. Відмовтеся від ризику і вечірок, все може закінчитися дуже погано.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам цікавий день. Вам допоможуть уникнути проблем, проте не забувайте про подяки.

Лев

Левам можна порадувати свою внутрішню дитину. Бешкетуйте, відпочивайте і не переймайтеся через дрібниці, все буде добре.

Діва

У понеділок Діви зможуть насолодитися гармонією. Ваші стосунки з коханою людиною тільки здаються нудними, насправді це стабільність, що варто цінувати.

Терези

Карти Таро радять Терезам прислухатися до своєї інтуїції. Прислухайтеся до своїх відчуттів і не ризикуйте, якщо не впевнені в успіху.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає важливий день. Вам доведеться брати на себе відповідальність і не піддаватися слабкості. Знайдіть в собі сили.

Стрілець

9 січня Стрільці позбудуться проблем з фінансами. Ви отримаєте премію або ж хтось подарує вам можливість збагатитися, що позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі.

Козоріг

Мрії Козерогів розіб'ються, ніби тендітна скляна фігурка. Час знімати рожеві окуляри і адекватно оцінювати свої сили. 

Водолій

У понеділок карти Таро радять Водоліям готуватися до спонтанних витрат. На вас може звалитися велика сума, але не варто її залишати при собі. Витратьте гроші на щось важливе.

Риби

Риби перетворяться на вулкан ідей і нових задумів. Діліться ними з оточуючими, ви точно знайдете підтримку і схвалення, все вийде.

Нагадаємо, раніше астролог передбачила страшний "заміс" в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: