Тельцям - неприємна правда, Дівам - знаки долі: гороскоп на 12 вересня по картам Таро

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп по картам Таро для кожного знака Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає на вас 12 вересня 2023 року.

Овен

Сьогодні ви здатні перевернути гори, а це означає, що день краще присвятити справам, а не відпочинку. Але якщо все ж таки вирішите відволіктися і провести цей день з друзями або ріднею собі на втіху, обирайте активні заняття - рушайте до аквапарку, на риболовлю або по гриби.

Відео дня

Телець

Сьогодні гороскоп закликає вас бути максимально розважливими, відкиньте всі емоції і спирайтеся тільки на логіку. Вечір може принести невелике розчарування, ви дізнаєтеся про людину з вашого оточення неприємну правду.

Близнюки

Не найкращий день для переговорів - сьогодні ви буквально зациклені на власних інтересах, і нездатні рахуватися з чужими. Домовитися не вийде, а ось шанс посваритися в пух і прах дуже високий.

Рак

Сьогодні вас відвідає стільки ідей, що обміркувати все й одразу у вас точно не вийде. Щоб не "загубити" цікаву думку, не розлучайтеся з блокнотом до самого вечора і записуйте все, що спадає на думку. Потім обдумаєте, без поспіху.

Лев

Якщо вас намагаються втягнути в конфлікт, відстороньтеся від ситуації і не піддавайтеся на виверти опонента. Нехай, хоча би зовні, ви будете абсолютно спокійні, і недоброзичливець просто "захлинеться власною отрутою". Власне, і по заслузі йому!

Діва

Не ігноруйте знаки долі - якщо якісь непередбачувані обставини заважають зробити те, що заплановано, значить, варто відмовитися від цих планів. У другій половині дня обов'язково перевірте електронну пошту, соцмережі та месенджери, може надійти важлива інформація.

Терези

Перестаньте страждати через те, що змінити вже неможливо. Прийміть ситуацію такою, якою вона є, і не витрачайте нерви даремно. Обставини вимагають від вас активних дій і уваги до ваших сьогоднішніх справ, живіть тут і зараз, відпустіть минуле.

Скорпіон

Сьогодні ви наділені величезним зарядом енергії, вам під силу будь-які завдання. Використовуйте це з максимальною користю, спрямуйте сили на поліпшення свого життя, розвиток, подолання перешкод. Ставте масштабні цілі, великому кораблю - велике плавання!

Стрілець

Сьогодні приготуйтеся до активної діяльності - справи не чекають, постарайтеся виконати якомога більше завдань. Це стосується і роботи, і домашніх справ. Увечері поспілкуйтеся з рідними, запропонуйте провести разом хоча б кілька годин за якимось приємним заняттям.

Козеріг

Вірте не тільки у власні сили, оточуючі теж не безпорадні, і можуть бути вам корисні. Не варто звалювати на свої плечі те, що можна доручити іншим, так ви помітно полегшите собі життя.

Водолій

Вам стане відомо щось, не призначене для ваших вух. Але не варто використовувати відомості в корисливих цілях або для того, щоб нашкодити комусь. Якою б не була великою спокуса, удайте, що нічого не чули, інакше цей, м'яко кажучи, непорядний вчинок, потягне за собою найнеприємніші наслідки для вас.

Риби

Не соромтеся говорити про свої досягнення - час нагадати оточуючим, чого ви варті. Комусь із ваших знайомих здається, що отримані "бонуси" дісталися вам незаслужено, завдяки щасливому випадку. Не дозволяйте знецінювати ваші успіхи, парируйте, захищайтеся! Ви гідні того, що маєте, і ніхто не має права говорити вам зворотне.

Вас також можуть зацікавити новини: