Гороскоп на 25 вересня / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 25 вересня 2023 року для кожного знаку Зодіака. Що чекає в цей день саме на вас - читайте далі.

Овен

Вас може турбувати нестабільне матеріальне становище. Гроші з'являються і швидко випаровуються. Потрібно скоротити витрати і поговорити з сім'єю про бюджет. Можливе несподіване рішення.

Відео дня

Телець

Ваше серце наповниться любов'ю і теплими почуттями. Турбота про інших приносить задоволення і радість. Підготуйте романтичний сюрприз для другої половинки. Не виключені радісні новини здалеку, успішне завершення важливої справи.

Близнюки

Ви чудовий співрозмовник. Навколишні огорнуть вас увагою і турботою. Гарний час для поліпшення відносин у колективі. Можна помиритися з ворогами або з людиною, з якою давно посварилися.

Рак

Вам доведеться займатися домашніми справами. Будьте готові до несподіваних витрат. На роботі можливе підвищення, якщо зумієте впоратися з однією складною справою, не вдаючись до допомоги сторонніх.

Лев

Розташування планет сприятливе для укладення союзу. Можливий переїзд до партнера. Зміцнюються любовні та дружні стосунки. Складні завдання можна вирішити швидше, якщо не відволікатися на порожні розмови.

Діва

Представники знака помітять за собою дар переконання. Навколишні вас слухаються. Добре пройдуть переговори, можна домовитися про вигідну угоду. Уникайте маніпуляцій і жорстоких жартів. Будьте ввічливі під час спілкування.

Терези

Зірки обіцяють веселий і сприятливий день молодим і безтурботним представникам знака. Вірогідні приємні сюрпризи. На вас чекає багато спілкування, можливо, знайомство з другою половинкою.

Скорпіон

Ви добре і логічно мислите, але цього часом недостатньо. Сьогодні для подолання перешкод потрібно відключити голову і діяти нестандартно. Довіртеся інтуїції. Не рекомендується сваритися з людьми в громадських місцях. Відійдіть від конфлікту, інакше потім проблем не оберешся.

Стрілець

Можливі зміни на роботі, які змусять похвилюватися. Час зайнятися підвищенням кваліфікації, отримати нові знання. Не відкладайте справу в довгий ящик. Вечір проведіть із сім'єю, отримаєте підтримку.

Козеріг

День сприятливий для любові, і всього, що з нею пов'язано. Можна поліпшити стосунки з партнером, зізнатися в почуттях. У роботі виникнуть затримки. Важливі питання краще не вирішувати.

Водолій

Перебувайте цілий день у русі, і доля піднесе подарунок. Сприятливі будь-які поїздки, початок подорожі. Більше спілкуйтеся з людьми, будьте відкриті і демонструйте свої таланти.

Риби

Ви тонко відчуваєте людей і легко розпізнаєте обман. Можливо, хтось занадто довго мотав нерви, і час цього зазнайку вивести на чисту воду. Не бійтеся говорити правду. Увечері можна робити покупки меблів і техніки - прослужать багато років.

Вас також можуть зацікавити новини: