Гороскоп терезів на лютий 2023 / depositphotos.com

Лютий 2023 буде у Терезів по-справжньому радісним. Перед вами відкриються нові можливості й ваше завдання зараз - зробити єдино правильний вибір. Не бійтеся змінюватися і не стійте на місці - місяць хороший для будь-яких починань. 

Гороскоп кар'єри на лютий 2023

На початку лютого у Терезів відкриваються нові можливості, але разом з цим на них чекає складний вибір. Ймовірно, вам запропонують більш прибуткову роботу, нову посаду або розпочати свій бізнес. Зірки радять все гарненько обміркувати, а ще краще - проконсультуватися з більш компетентною людиною або порадитися з близькими.

Гороскоп на лютий радить бути обережним, звертаючись до платних фахівців. Переконайтеся спочатку, що вони профі, інакше ризикуєте викинути гроші на вітер. Лютий підходить для великих покупок, але ось з кредитами і розстрочками зараз краще почекати.

Відео дня

Гороскоп кохання на лютий 2023

У коханні лютий 2023 для Терезів обіцяє бути спокійним і розміреним. Зараз дуже сприятливий час для зміцнення стосунків, розбіжності чи конфлікти не матимуть жодного шансу - ваша вроджена дипломатія все утрясе ще до початку. Кохана людина огорне вас турботою й увагою, але і ви не забувайте відповідати взаємністю.

Любовний гороскоп для Терезів неодружених обіцяє приємне знайомство, яке може перерости у стосунки. Зірки радять вам бути більш активними - виходьте в світ і знайомтеся з цікавими людьми, так ви прискорите довгоочікувану зустріч.

Гороскоп здоров'я на лютий 2023

У лютому Терези можуть підхопити застуду. Зірки радять вам не переохолоджуватися і всіляко зміцнювати імунітет. Наприклад, почати більш збалансовано харчуватися. Сідати на дієту не обов'язково, та й не потрібно: просто відмовтеся від шкідливих надмірностей. Більше вітамінів, овочів і фруктів, прогулянки на свіжому повітрі, заняття спортом у міру допоможуть пережити останній зимовий місяць і зустріти весну при гарному здоров'ї.

Вас також можуть зацікавити новини: