Гороскоп для Діви в жовтні 2022 / depositphotos.com

Зірки в цьому місяці прихильні до Дів - у земних представників знака буде мільйон можливостей для реалізації своїх цілей і бажань. Вийде налагодити відносини з рідними і стати авторитетом для колег. УНІАН розповість, чого саме чекати Дівам у жовтні.

Раніше ми говорили про те, що приготував гороскоп для Лева в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Позитивний аспект місяця - величезна кількість ідей, що регулярно надходять вам в голову. Є нюанс - для їх реалізації потрібно більше сил, ніж вам здається, тому не розмінюйтеся на дрібниці, постарайтеся зосередитися на важливому. Якщо у вас вийде взяти відповідальність і тверезо оцінити свої можливості, то є шанс швидко піднятися по кар'єрних сходах.

Відео дня

Будьте обережні - вас можуть обдурити і все сказане використовувати проти вас, тому стежте за словами. Після 23 числа не міняйте роботу і не погоджуйтеся їздити у відрядження. Також відмовтеся від ризикованих занять і спільних проектів - бережіть сили.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Одиноким Дівам зірки рекомендують прислухатися до порад близьких - зараз той рідкісний випадок, коли з боку видніше. Ви зможете втілити всі рекомендації в життя, тоді відразу зустрінете ідеального партнера. Якщо відносини у вас вже є, то зберігайте вірність людині і не дозволяйте собі слабкостей.

Сімейні представники знака повинні бути залучені в побут більше, ніж будь-коли. Така поведінка стане міцним фундаментом сімейного життя - вашому партнерові потрібно знати, що будинок для вас важливий не менше роботи. У третій декаді місяця можна влаштовувати сімейні застілля і свята.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

У перші два тижні місяця сходіть до лікарів, зробіть обстеження і здайте необхідні аналізи. З'ясуйте, в якому стані ваше здоров'я і почніть лікуватися, якщо є така потреба. Будь-які втручання в цей період будуть сприятливими.

До кінця місяця ви будете відчувати втому, тому візьміть кілька вихідних і відпочиньте. Читайте книги, гуляйте на свіжому повітрі, переглянете раціон харчування і займіться спортом. Робіть все, щоб як слід відновитися і увійти в новий місяць легко і невимушено.

Вас також можуть зацікавити новини: