Невдахи березня - Риби і Рак / thewallpaper.co

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, на яких у березні чекає "чорна смуга". Їм доведеться взяти себе в руки і вирішувати проблеми, що накопичилися, інакше ситуація тільки погіршиться.

Риби

Рибам дуже не пощастить в плані їхніх особистих відносин з людьми. Ви занадто мрійливі, закриті в собі, відсторонені, тому не виключено, що ви довго не помічали щось важливе. У березні вам доведеться зняти рожеві окуляри і подивитися правді в очі, яка не завжди може бути приємною. Вам доведеться самостійно справлятися з депресивним настроєм, вирішувати проблеми і вчитися жити в соціумі. Однак не варто засмучуватися, адже кожна така ситуація робить вас тільки сильніше.

Рак

Раки також опинилися в зоні ризику через свою довірливість. Поруч з вами є людина, яка тільки користується вашою добротою. На вигляд вона дуже мила, доброзичлива, ласкава, але знайте, що в думках у неї може бути щось зовсім інше. Не виключено, що вона вам заздрить і замишляє якусь підлість. Будьте обережні, адже ви можете отримати ніж в спину.

Відео дня

Нагадаємо, на три знаки Зодіаку чекає прорив вже до кінця лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: