Знаки Зодіаку, які будуть плакати на вихідних / kadinim.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вихідні, 1 і 2 квітня. Зірки кажуть, що в цілому ці дні сприятливі для відпочинку, домашніх справ, часу з сім'єю, а також для мрій і побудови планів на майбутнє. Однак є два знаки, яким 1 і 2 квітня буде важко. 

Вони можуть відчувати пригнічення, переживати через зрив планів або піддатися емоційним гойдалок. Розповідаємо, хто в зоні ризику. 

Рак

Представники даного знака Зодіаку давно відчувають деякі депресивні стани, проте до цього часу їх не "накривало". На цих вихідних вони будуть звільнені від роботи, що дасть їм можливість залишитися наодинці зі своїми емоціями. 

Відео дня

З одного боку це добре, а ось з іншого - призведе до спогадів, жалю про втрачене і врешті-решт до сліз. Якщо у вашому оточенні є Раки, обов'язково підтримайте їх в такий непростий період.

Козеріг

Козерогам захочеться плакати через тотальну несправедливість, яка їх переслідує. Так, плани представників цього знака Зодіаку можуть піти під укіс. Наприклад, у них може видалитися з комп'ютера, ноутбука або телефону важливий файл, який вони готували для роботи або навчання. Також вони можуть запізнитися на транспорт або купити квиток з помилкою. 

Сльози Козерогів будуть своєрідною "останньою краплею", проте відразу після цього сплеску стане значно легше.

Нагадаємо, "чорна" смуга починається у цих знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: