Влад Росс дав новий прогноз щодо ситуації на фронті / facebook.com/GeneralStaff.ua

Відомий астролог Влад Росс склав астрологічний прогноз на листопад і розповів, чого слід побоюватися українцям. Так, експерт-езотерик в інтерв'ю "Главреду" сказав, що може статися щось жахливе. 

"Листопад 2022 розпочнеться якраз під час коридору затемнень, який розпочався ще 25 жовтня сонячним затемненням і закінчиться 8 листопада місячним. Оскільки сонячне затемнення можна було побачити на території країн колишнього Радянського Союзу, Східної Європи, в тому числі України, на цих територіях може трапитися щось жахливе. Літаки вже почали падати: один в Єйську, інший в Іркутську. Це провісник великих випробувань. Однак небезпека може бути пов'язана також і з застосуванням "брудної бомби". Це все дуже небезпечно", - розповів Влад Росс.

Відео дня

Він уточнив, що в першій половині місяця будуть відбуватися важкі події, які негативно позначаться на практично всіх людях. Також астролог передбачав переломний момент у війні - відбудеться подія, яка сильно вплине на хід бойових дій і майбутнє України в цілому. 

Нагадаємо, відомий екстрасенс Макс Гордєєв назвав переломну дату в війні в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: