Серед невдах - три знаки Зодіаку / slovofraza.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, на які у січні 2023 року чекають любовні розчарування. Вони можуть розлучитися зі своїми другими половинками.

Овен

Можливо, ваші стосунки з партнером зайшли в глухий кут. Ви не знаєте, в якому напрямку вам рухатися далі, як налагодити контакт. Астрологи радять вам відправитися в подорож з коханою людиною. Так у вас з'явиться шанс хоча б спробувати врятувати стосунки. Якщо не вийде, що ж... Не турбуйтеся! Кожне розставання веде до нової зустрічі.

Близнюки

Близнюки могли потрапити в любовний трикутник. Зараз ви напевно намагаєтеся всидіти на двох стільцях, але зовсім скоро вас викриють. І тоді ганьби не уникнути. Постарайтеся взяти себе в руки і всім чесно зізнатися у скоєному. Тоді є шанс, що ви розлучитеся не ворогами. Будьте мудрішими і вчіться відповідати за свої вчинки.

Відео дня

Терези

Останнім часом ви приділяєте занадто багато уваги друзям, собі, близьким. Ось тільки про другу половинку ви могли забути. Напевно вона страждає від цього і чекає від вас першого кроку. Якщо ви не зрозумієте, що робите не так і чому ваша кохана людина віддаляється, не виключено, що вам доведеться розлучитися.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку незабаром будуть верещати від щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: