Фінансовий гороскоп / slovofraza.com

Астрологи навали три знаки Зодіаку, які в кінці лютого можуть розоритися. Їм варто бути дуже обережними з різного роду фінансовими операціями.

Водолій

Для вас цей тиждень буде вкрай несприятливою в матеріальному плані. Венера в Овні може похитнути вашу стабільність, тому не виключено, що на вас чекають втрати. Щоб уникнути негативного впливу на психологічний стан через фінансові проблеми, постарайтеся у всьому шукати плюси. Тоді, як кажуть астрологи, є шанс, що все буде добре.

Риби

Для вас також буде не дуже гарний час в кінці лютого. Ви можете влізти в боргову яму, бо вам потрібно буде зробити дорогу покупку, а грошей на неї немає. Борги ви можете віддаватися дуже довго, що буде не тільки тиснути на вас морально, а й забирати багато енергії і сил, адже і працювати доведеться набагато більше. 

Відео дня

Терези

Астрологи попереджають вас про два моменти. По-перше, вам варто подумати про зміну роботи, якщо нинішня вас не влаштовує, але не можна робити різких рухів. По-друге, активізуються ваші вороги, вони захочуть вставити вам палиці в колеса. В цілому тиждень буде складним у фінансовому плані ще й через те, що ви відчуєте занепад сил.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку незабаром будуть літати на крилах щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: