Стрілець любить бути у відносинах, але таких, які мають певний ритм / astrozodiac.net

Стосунки і побудова стосунків - це справа кожної людини. Однак згідно астрології є знаки, які просто вважають за краще бути на самоті. Частина знаків зодіаку - це невиправні романтики, для яких любов - це одна з речей, яка надає життю сенс, але три персонажі, про яких піде мова далі, так себе не відчувають.

Про це пише slovofraza.

Близнюки

Читайте такожДля чотирьох знаків Зодіаку це літо стане початком білої смуги - астрологиЦе видно відразу — Близнюки більш щасливі на самоті. Бувають у стосунках і люблять свою половинку, але коли вони самі, вони відчувають себе вільно і у них виростають крила. Їхні відносини засновані на грі, без ускладнень і оцінки. Коли цього немає, то вони страждають. Свобода-це те, що заводить цей знак зодіаку. Близнюки можуть бути дуже мінливі, сьогодні вони душа компанії і потребують близькості, а завтра знаходять у себе потребу в особистому просторі. Щоб залишатися щасливими у стосунках їм потрібен партнер, який може прийняти обидва обличчя Близнюків. Крім того, люди, народжені під цим знаком, мають дуже багато запитів. Їхній девіз: якщо у вас є можливість щось отримати, то потрібно отримувати в повному обсязі. Близнюки рішучі, вони знають чого хочуть, і якщо партнер має проблеми з визначенням себе в якомусь питанні, то вони відчувають стрес.

Відео дня

Стрілець

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких цього літа чекає доленосна зустрічСтрілець любить бути у стосунках, але таких, які мають певний ритм — не занадто вільні, але і не перетікають у щось серйозне. Він воліє бути один, ніж у стосунках, на які не готовий. Вихід з такого зв'язку приносить йому радість і відчуття свободи. Завдяки цьому може подбати про себе і зробити крок у нові відносини, будучи більш зрілим і готовим до всього. Стрілець повинен знати, чого він хоче, і мати на це багато часу. У відносинах це неможливо. Стрільці люблять відчувати, що їхнє життя під контролем. Перебуваючи у відносинах відчувають, що вони її втрачають, тому швидко приймають рішення припинити такі відносини. Цей знак може мати проблеми з самовіддачею, при цьому особливо цінує власну автономію. Люди, народжені під знаком стрільця, не мають тенденції до розв'язання проблем з партнером. Як тільки вони розуміють, що щось пішло не так, як повинно бути, відступають. Стрільці не люблять коли хтось до них чіпляється, особливо коли партнер не може стримувати любовні пориви. Іншими словами, стрільці — це природжені одинаки.

Діва

Діва не може бути аби з ким. Вона дуже розбірлива і в голові вже представляє людину, з якою проведе життя. Тримає це бачення довго і шукає поки не знайде. До цього часу вважає за краще бути одною, ніж з кимось, хто не відповідає її очікуванням. Це наповнює її щастям — може вільно шукати і зустрічатися з ким-небудь, без стресу і з посмішкою на обличчі. Зрештою, якщо попадеться той єдиний, то вона відразу його впізнає.