Які знаки-справжні щасливчики / фото pixabay.com

Астрологи назвали знаки зодіаку, чиє життя перетвориться на білу смугу удачі в листопаді - з їхнього життя зникнуть всі проблеми.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожНастає період ретроградного Меркурія: астролог склала прогноз для всіх знаків ЗодіакуОвен

У Овнів в листопаді, нарешті, закінчиться період застою, викликаний ретроградним Марсом. Ви відчуєте прилив сил і зможете приступити до реалізації планів. Їх поведінка стане ініціативним, різким, швидким, сміливим. Ви будете щасливі в конкурентній боротьбі, підприємництві, спорті, фізичній роботі.  

Відео дня

Скорпіон

Друга половина листопада буде вдалою і перспективною для Скорпіонів. Це буде пов'язано з впливом молодика 15 листопада, яке пройде в їх знаку.

Молодик дасть Скорпіонам енергетичний заряд для того, щоб вони могли перейти на новий виток життя. Скорпіони отримають потужну підтримку суспільства в особі його кращих представників і впливових організацій в своїх особистих починаннях. Скорпіонам можна прагнути до розвитку і самореалізації, шукати застосування своїм талантам і розвивати нові здібності.  

Стрілець

З 22 листопада біла смуга почнеться У Стрільців. В їх знак увійде Сонце. Стрільцям захочеться зробити щось для себе особисто і як – небудь заявити про себе світу-і у них це вийде.

Для Стрільців відкриється багато доріг. Особливий успіх супроводжуватиме їх у навчанні, подорожах, юридичних питаннях, громадській та політичній діяльності, у конкурсах та виступах, у створенні позитивного іміджу.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: