Стрільцям, Водоліям та Тельцям зле зі штампом у паспорті, поділилася астролог / фото flickr.com/49817372@N06

Трьом знакам Зодіаку – Телець, Водолій та Стрілець, не до душі одруження.

Тільки самі представники цих знаків знають, чому вони зле почуваються зі штампом у паспорті, пише tsn.ua, посилаючись на прогноз астролога Людмили Булгакової.

За словами експерта, Тельці незговірливі, вперті й дуже важко знаходять спільну мову з тими, хто поруч.

Відео дня

"…представники знака часто тягнуть з офіційним оформленням стосунків – доти, доки не впевняться, що з цією людиною їм буде комфортно завжди й в усьому…", – зазначила співбесідниця.

Астролог додала, що Водоліям притаманна креативність, тому вони віддають перевагу свободі. Представники цього знаку схильні до спонтанних вчинків, які можуть не сподобатись їхній другій половинці, тому вони не поспішають офіційно оформлювати стосунки.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: низку справ астролог порадила відкластиСтрільці схильні до полігамії, у них може швидко зникати чи зароджуватися почуття закоханості. 

"…Представники знака і самі розуміють, що життя з одним – офіційним – партнером буде подібне до пекла на Землі, тому за можливості уникають офіційного шлюбу…", – поділилася експерт.

Раніше Людмила Булгакова повідомила, що найромантичнішим знаком Зодіаку є Риби, і його представники можуть жертвувати собою заради кохання.

Довідка УНІАН. Тельцями називають людей, які народилися з 21 квітня до 21 травня, Водоліями – тих, хто святкує день народження з 20 січня до 18 лютого, а Стрільцями вважають народжених з 23 листопада до 21 грудня.

Вас також можуть зацікавити новини: