Важкі місячні дні листопада - список / depositphotos.com

Астрологи вважають, що у кожного дня в році є свій покровитель. Одним з найстрашніших називають богиню Гекату - давньогрецьку царицю, яка велить місяцем. Місячну добу в кожному місяці, яка знаходяться під її заступництвом, прозвали сатанинський день 2022. УНІАН розповість, в чому особливість кожного з них і які існують заборони на такі періоди.

Раніше ми складали детальний місячний календар на листопад 2022, де говорили про сприятливі та несприятливі дати цього місяця.

Дні Гекати 2022 - детальний список

9 місячний день - з 2 по 3 листопада

Відео дня

Символ дня - Кажан. Досить критичний місячний день, ви повинні не піддаватися ілюзіям, самообману і уникати авантюр. Саме сьогодні нечиста сила перевіряє вас на міцність. Не можна починати нічого нового, краще займатися звичними справами. Монотонна робота і рутинні завдання - ідеальний варіант на сьогодні. Ні з ким не сперечайтеся і не сваріться - бережіть сили. 

15 місячний день - з 8 по 9 листопада

Символ дня - Змія. Ця істота символізує спокусу і мудрість. Звертайте увагу - вас сьогодні будуть спокушати і збивати з наміченого шляху. Контролюйте емоції і думки, не піддавайтеся спокусам легких грошей або авантюр. Будьте врівноважені і гармонійні. Будь-які перешкоди долайте спокійно, утримайтеся від початку будь-яких важливих справ або відносин. 

23 місячний день - з 16 по 18 листопада

Символ дня - Крокодил. Сьогодні енергія людей починає виснажуватися, організм тонко відчуває втрату, тому слід відмовитися від енерговитратних завдань і займатися очищенням. Велика ймовірність скандалів, суперечок і образ. Партнери можуть стати жертвою ревнощів, у багатьох людей проявиться агресія і бажання помститися. Не піддавайтеся на провокації і тримайте себе в руках. Краще сьогодні зайнятися медитацією і відпочити від соціальної метушні.

29 місячний день - з 23 по 24 листопада

Символ дня - Спрут. Найважчий день циклу - не починайте нових справ і відмовтеся від продовження старих. Тяжкість в душі, апатія, страх, сумніви, у деяких людей сьогодні можливе посилення душевних проблем. Відмовтеся від поїздок і подорожей, фінансових угод і заходів. Не підпускайте до себе близько людей - вони можуть "тягнути" з вас енергію. Навчіться шукати джерело натхнення і сили від природи або творчості, але не взаємодійте з соціумом.

Вас також можуть зацікавити новини: