Астролог Анна Карпєєва дала прогноз, що чекає на світ у майбутньому. За її словами, у 2026 році стануться ті ж аспекти, які були на момент смерті Йосипа Сталіна. У 2026-2027 роках розпочнуться знакові для всього людства діалоги політичних лідерів.

Своїм прогнозом астроексперт поділилася в інтерв'ю YouTube-каналу TOP. Вона каже, що труднощі відчуватиме низка країн і в 2024 році. Далі прийдуть нові люди до влади:

"У 2026-2027 роках у нас будуть нові діалоги, які формують порядок на 60 років... У 2030-му у нас сформуються якісь нові об'єднання країн, які надовго будуть разом".

За її словами, все це буде з відтінком свободи. Карпєєва додала, що те, за що зараз борються українці, матеріалізується до 2030 року, зокрема, коли за зміни візьметься покоління 2000-х.

Та якщо робити прогнози щодо якихось конфліктів, продовжила астролог, то у 2023-му році може розпочатися "війна у мусульманському світі", яка буде дуже тривалою.

Ведучий запитав у Карпєєвої, що чекає на Росію у майбутньому, чи розпадеться вона. Вона відповіла, що РФ просто ізолюється від світу. За її словами, навіть якщо Путін усунеться від влади, його замінить людина з такими ж поглядами. Москва намагатиметься ізолюватися, щоб її громадяни не могли порівняти своє життя з жителями інших країн, не могли усвідомити, настільки вони нещасні. 

Які зміни чекають на Україну: прогноз астролога

Ведичний астролог, хіромант, нумеролог Володимир Бадіян розповів, що у війні проти України у 2023-му році до середини лютого будуть якісь серйозні зміни або у плані переговорів, або великого затишшя.

Астролог каже, що в середині лютого - середині березня 2023-го має все змінитися. Але можливі ще бойові дії, та не глобальні, як зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: