Смерть Володимира Путіна неминуча, вважає астролог / ілюстративне фото Reuters

У житті президента Російської Федерації Володимира Путіна скоро запрацює останній Соляр.

Смерть Путіна неминуча, спрогнозував астролог Влад Росс на своїй сторінці в Facebook, коментуючи відхід російського лідера на ізоляцію.

"Путін йде в бункер на самоізоляцію! Скоро увімкнеться його останній Соляр 7 жовтня! Смерть неминуча!" – написав експерт.

Відео дня
Скріншот

Слово Соляр походить від латинського Sol – "Сонце". Соляром називають гороскоп, який описує і формує для людини картину майбутнього року. 

У листопаді-грудні в РФ можуть розгорітися масові акції протесту, розповів Влад Росс "Главреду". Астролог попередив, що в цей час в країні можливий "палацовий переворот", і Путіну загрожує отруєння.

"...Саме тоді складеться жорсткий аспект між Ураном і Сатурном: Росія егрегоріально пов'язана зі знаком Водолія, а Водолієм керують саме ці дві планети. Коли Уран та Сатурн знаходяться в жорсткому квадраті, якась несподівана подія може підняти народ на бунт, і цей бунт буде здатен знести нинішню російську владу", – додав співрозмовник.

У січні Влад Росс говорив, що, швидше за все, Володимир Путін помре у 2022 році. За його словами, річний Соляр російського президента увімкнеться в день його народження, тобто 7 жовтня 2020-го, і це свідчить про те, що він стане останнім у житті Путіна.

Астролог зазначав що, що главу Росії може вбити рак.

"...За останніми даними, у нього рак кишківника, який перетік в рак хребта, метастази вже розійшлися всім тілом. Четвертий ступінь раку", – говорив експерт.

У Кремлі стверджували, що у Путіна немає проблем зі здоров'ям.

Нагадаємо, вранці 14 вересня стало відомо, що Володимир Путін пішов на самоізоляцію, оскільки у когось із його оточення діагностовано коронавірус COVID-19. Примітно, що кілька місяців тому очільник РФ вакцинувався від коронавірусу російською вакциною.

Пізніше прес-секретар лідера країни Дмитро Пєсков сказав, що Путін здав тест на COVID-19. Спікер стверджував, що за результатами тесту президент Росії "абсолютно здоровий".

За офіційними даними, Путін народився 7 жовтня 1952 року в радянському місті Ленінград. Зараз місто є частиною Росії й називається Санкт-Петербург. Ходять чутки, що в офіційній біографії Путіна вказана несправжня дата народження.