Сприятливі дні для знаків Зодіаку / depositphotos.com

Складати графік важливих подій на майбутній рік необхідно, орієнтуючись на свій знак Зодіаку. Розташування планет може відрізнятися в залежності від конкретної дати, від цього залежить, як складуться ваші справи. УНІАН з'ясував, які щасливі числа у знаків Зодіаку і які дні в 2022 році потрібно запам'ятати.

Раніше ми складали місячний календар на лютий 2022, де вказували загальні сприятливі і несприятливі дати.

Щасливі дні знаків Зодіаку вогняної стихії

Вдалі дні для Лева, Овна і Стрільця / depositphotos.com

Стрілець

Відео дня

Для активного і оптимістичного Стрільця, яким керує Юпітер, найбільш вдалим буде 23 листопада 2022 року. Саме в цей день у вас буде максимальна кількість сил і енергії, щоб почати новий етап у своєму житті або прийняти доленосне рішення.

Сприятливий день тижня в 2022 році: понеділок.

Лев

Харизматичний і яскравий "підопічний" Сонця в 2022-му році буде блищати і купатися в успіху. Астрологи вважають, що особливо вдалими будуть літні місяці, а саме - 31 липня 2022 року. Якщо у вас є мрія або творчі амбіції - реалізуйте їх в цей день.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: середа та неділя

Овен

Ексцентричними Овнами управляє Марс. Максимальна концентрація енергії відбудеться 18 серпня 2022 року. У цю дату високі шанси зустріти свою любов або вийти на новий рівень взаємин.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: вівторок і п'ятниця.

Щасливі дні знаків Зодіаку водної стихії

Вдалі дні для раку, риб і Скорпіона / depositphotos.com

Риби

Риби знаходяться під впливом планети Нептун і не дарма вважаються найтаємничим і найзагадковішим знаком. 12 квітня 2022 року небесне тіло з'єднається з Юпітером, що посилить космічний зв'язок. У вас відкриється "друге дихання", з'являться можливості для реалізації задуманого. Особливо це стосується сфери творчості.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: понеділок і вівторок

Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком, повинні бути особливо уважні в місяці свого народження. 15 листопада 2022 року - день, коли Венера і Юпітер утворюють для вас вдалий аспект. Це проявиться в сфері особистого життя - шанувальників буде багато, а шанси налагодити особисте життя зростуть в рази.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: п'ятниця та неділя

Рак

У вас буде лише один день в році, який астрологи назвали найвдалішим - 17 липня 2022 року. Планети між собою вишикуються в такому порядку, що всередині вас прокинеться тяга до самопізнання і творчої реалізації. Крім того, інтуїція буде працювати, як годинник, тому радимо цей день не пропустити.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: середа і п'ятниця

Щасливі дні знаків Зодіаку земної стихії

Вдалі дні для Козерога, Діви і Тельця / depositphotos.com

Козеріг

Козероги - єдині представники зодіакального кола, магічний день яких вже пройшов. Він був 8 січня 2022 року, астрологи в такому випадку рекомендують вам задуматися - що сталося в цю дату. Як правило, саме січень повинен був стати для вас моментом переоцінки цінностей і відправною точкою для прийняття доленосних рішень.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: вівторок і середа

Діва

Особливий період у вашому житті, на думку фахівців, настане в лютому. Магічна дата - 16 лютого 2022. В цей час готуйтеся до змін любовного характеру: можливе повернення колишніх, довгоочікувані пропозиції від партнера або навіть нове романтичне знайомство. Головна мета цих змін - ваше освоєння життєвих уроків.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: вівторок і п'ятниця

Телець

Планети-покровителі вашого знака складаються в аспект, який допоможе Тельцям зрозуміти своє справжнє призначення. Починаючи з січня, багато представників знака будуть будувати плани і думати, в ту чи сторону життя вони рухаються. 13 травня 2022 року - дата, яка розставить всі крапки над "і" і подарує вам ясну картину майбутнього. Всі рішення, прийняті в цей день, вплинуть на наступні події.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: понеділок та неділя

Щасливі дні знаків Зодіаку повітряної стихії

Вдалі дні для Водолія, Близнюків і Терезів / depositphotos.com

Водолій

Один з найбільш незрозумілих і невловимих знаків Зодіаку навесні цього року отримає шанс повністю і абсолютно змінити своє особисте життя. 6 березня 2022 року астрологи пророкують серйозні "перевороти" в любовній сфері. Будь-які знайомства, розмови і ситуації з відтінком романтизму не пропускайте повз вуха. Подібне положення планет не повториться ще 2 роки, так що, саме в березні ви можете забезпечити стабільність в коханні.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: середа і п'ятниця

Близнюки

Фахівці з езотерики вважають, що для повітряних Близнюків кінець весни виявиться кінцем вашої колишньої особистості. Молодик 30 травня 2022 року "закриє" колишній етап життя і ви зможете почати все заново. Всі проблеми залишаться позаду, а ви отримаєте ясний курс до мети. Астрологи рекомендують до цього дня підготуватися грунтовно і навести порядок у своєму житті.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: середа та неділя

Терези

Венера - планета-покровитель романтичних Терезів опиниться в найбільш вигідному становищі в кінці жовтня. 22 жовтня 2022 року вас огорне потужний енергетичний потік, завдяки якому Терези зможуть розкрити свій потенціал. Це стосується, в основному, творчої і любовної сфер. Якщо в цей день ви зробите все правильно, в житті почнеться новий захоплюючий період.

Сприятливі дні тижня в 2022 році: п'ятниця і субота

Крім вдалих днів у році варто враховувати і щасливі числа. Нумерологи визначили їх для кожного знака Зодіаку.

Вдалі числа для знаків Зодіаку / Інфографіка УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: