Ракам краще відмовитися від шкідливих звичок / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 21 квітня, Терезам варто відмовитися від важливих рішень, вони можуть зробити жахливу помилку. А на Тельців чекають лише гарні події, їм пощастить в любові і на роботі. Що чекає в цей день на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овни зустрінуть людину, про яку вони зовсім забули. Не факт, що ця зустріч виявиться приємною. Постарайтеся не злитися.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям день посмішок і поцілунків. Ви забудете про всі проблеми і зможете насолодитися компанією коханої людини. Якщо ж у вас ще немає другої половинки, то ви її зможете зустріти.

Відео дня

Близнюки

21 квітня Близнюкам варто звернути увагу на своїх друзів. Можливо, поруч з вами людина, яка затіяла щось дуже погане. Постарайтеся її зупинити.

Рак

Ракам краще відмовитися від шкідливих звичок. Прогуляйтеся в парку, займіться спортом або ж просто відіспіться. Подбайте про себе.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам приємний сюрприз. Ви зрозумієте, що навколо вас багато хороших людей. Будьте вдячні за те, що вони роблять для вас.

Діва

У п'ятницю Дівам варто відмовитися від одкровень. Тримайте таємниці при собі. Не діліться з людьми своїми секретами, їх можуть використовувати проти вас.

Терези

Терезам варто проявити максимальну обережність. Ви ризикуєте зробити фатальну помилку. Відмовтеся від важливих рішень, ні про що не домовляйтеся.

Скорпіон

Скорпіони зможуть відпочити. У цей день вас нібито перестануть помічати, проте це лише на користь. Насолоджуйтеся статусом "невидимки" і забудьте про всі важливі справи.

Стрілець

Стрільці навчаться шукати компроміси. Вам доведеться вирішити непросту суперечку. Проявіть себе з кращого боку і не намагайтеся хитрувати.

Козоріг

21 квітня на Козерогів чекає нове знайомство. Ви зустрінете дуже цікаву людину, яка зможе вас багато чому навчити. Використовуйте отримані знання для досягнення своїх цілей.

Водолій

На Водоліїв чекає пристрасть. У цей день вас переповнять емоції. Постарайтеся не зробити помилки, пристрасть може перерости в гнів.

Риби

Риби забудуть про всі проблеми. На вас чекає веселий день і зустріч з друзями. Однак не забудьте приділити час своїй другій половинці.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що три знака Зодіаку зуміють змінити своє життя вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: