Овни ризикують сильно втомитися / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 16 лютого, Терезам варто чекати на магічний збіг обставин. А ось Близнюкам доведеться зробити складний вибір. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни ризикують сильно втомитися. Вам доведеться звалити на себе багато справ, проте нагорода за працю не змусить себе довго чекати.

Телець

На Тельців чекає день, коли їм доведеться справлятися з труднощами самостійно. Не варто чекати на допомогу, боріться з негараздами, покладаючись тільки на свої сили.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам потрібно зробити складний вибір. Вирішіть, що для вас важливіше - погоня за примарною мрією або досягнення реальних цілей.

Рак

Ракам не варто перепрацьовувати. Відмовтеся від зайвої суєти і постарайтеся відпочити, вам потрібно набратися сил.

Лев

Карти Таро радять Левам перестати все контролювати. Прийшов час відпустити ситуацію і постаратися плисти за течією.

Діва

Дів буде долати внутрішнє протиріччя. Ви втомилися від людей, але не можете перебувати на самоті, знайдіть того, хто вас не дратує.

Терези

16 лютого Терези повірять у чаклунство. Все вирішить випадок, щасливий збіг обставин. Не втручайтеся в задум всесвіту і просто спостерігайте.

Скорпіон

Скорпіонам варто причаїтися. Переведіть дух і уважно озирніться, ви готові до глобальних змін, але можете оступитися, якщо покваптеся.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям опрацювати свою надмірну емоційність. Навчіться стримувати гнів, інакше ризикуєте сильно постраждати. 

Козоріг

Козероги можуть розчинитися в непотрібних справах і втратити головну мету свого життя. Не варто братися за все, що вам пропонують. 

Водолій

16 лютого Водолії можуть зустріти нового друга. Однак не варто розкривати йому всі свої секрети, деякі таємниці краще залишити при собі. 

Риби

Риби можуть радіти, вони нарешті поставлять на місце кривдників. Правосуддя візьме гору, ви доведете всім навколо, що були праві.

Раніше астрологи розповіли, що життя цих знаків Зодіаку наповниться неземним щастям вже на вихідних.

Вас також можуть зацікавити новини: