Близнюки можуть впасти в зневіру / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 23 лютого, Терезам потрібно бути обережнішими, вони ризикують постраждати через свою емоційність. На Козерогів чекає день, повний пристрасті і любові. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

На Овнів чекає фінансова стабільність. Ви навчитеся рахувати свої гроші і зрозумієте, як зберігати і навіть примножувати своє багатство.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям пошуки підтримки. Ви потребуєте допомоги, але не можете собі в цьому зізнатися. Визнайте свою поразку і зіпріться на сильне плече.

Відео дня

Близнюки

Близнюки можуть впасти в зневіру. На вас чекає сильна втома і апатія. Всьому виною те, що ви виснажені після постійних суперечок, які любите влаштовувати.

Рак

23 лютого Раки можуть знайти щастя всього свого життя. Вам потрібно усвідомити, наскільки вам пощастило. Цінуйте це і будьте вдячні.

Лев

Левам доведеться "наступити собі на горло". Ідіть на поступки і не намагайтеся у всьому домінувати. Іноді варто взяти час на відпочинок.

Діва

Дівам варто відмовитися від зайвих витрат. Економте гроші і не робіть щедрих подарунків. Надалі ви будете вдячні собі за ощадливість.

Терези

Терези ризикують опинитися в епіцентрі серйозного вибуху негативу. Карти Таро радять цьому знаку стежити за своїми словами, ви можете перетворити побутову сварки в неймовірну катастрофу. 

Скорпіон

На Скорпіонів чекає приємна новина. Ви зможете усвідомити, наскільки вам пощастило з друзями та родичами. Проведіть час з ними.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям удачу на роботі. Ви зможете розкрити в собі нові таланти. Однак не варто задирати ніс. 

Козоріг

Козероги будуть купатися в пристрасті і ласці. Вас оточать любов'ю. Однак обережніше, вулкан пристрасті може збити вас зі шляху.

Водолій

Водоліям варто взяти життя в свою руки. Час приймати рішення і брати на себе відповідальність. 

Риби

Рибам доведеться прощатися зі своїми звичками. Можливо, ви відмовитеся від чогось шкідливого, також можливо, що ви можете знайти нове хобі або задуматися про спорт.

Нагадаємо, раніше гуцульська мольфарка розповіла, коли закінчиться війна.

Вас також можуть зацікавити новини: