Карти Таро обіцяють Левам приємні новини / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 14 липня, на Терезів чекають неприємності. А Тельці нарешті злетять вище хмар. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто готуватися до того, що вони можуть сильно злякатися. На вас чекає містичний день. Не вірте тому, що бачите, це може виявитися обманом.

Телець

Тельці розправлять крила. Однак вони повинні розуміти, що чим вище злітають, тим нижче можуть впасти. Будьте обережні і не привертайте до себе зайвої уваги.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам несподівані зміни. Вам доведеться відмовитися від колишніх звичок і навіть чимось пожертвувати. Можливо, це трапиться через проблеми зі здоров'ям.

Рак

Раки зустрінуться з друзями і зможуть вилити їм душу. Часом людям потрібно виговоритися, навчіться ділитися емоціями. Якщо все тримати у собі, то рано чи пізно ви можете просто "вибухнути".

Лев

Карти Таро обіцяють Левам приємні новини. Ви дізнаєтеся, що у вашій родині буде поповнення. Також Леви можуть зважитися на серйозний крок, пов'язаний з весіллям або чимось не менш важливим.

Діва

Дівам варто з обережністю поставитися до всього нового. Відмовтеся від експериментів, нині вони вам не потрібні. Проведіть час з близькими, бесіди з сім'єю подарують вам радість.

Терези

У п'ятницю Терези сильно розчаруються. Вони ризикують вмитися сльозами, якщо не зуміють вирішити усі проблеми вчасно. Не чекайте на допомогу, дійте без зволікання і покладайтеся тільки на свої сили.

Скорпіон

Карти Таро вважають, що у Скорпіонів починається біла смуга. Ви можете розбагатіти, переїхати або ж змінити роботу. Усі ваші сміливі амбіції почнуть ставати реальністю.

Стрілець

Стрільцям краще не думати про те, що їх не стосується. Вам варто займатися виключно своїми справами і не намагатися давати іншим поради. Так ви вбережете себе від негативу.

Козоріг

На Козерогів чекають пригоди, ви здивуєтеся коли дізнаєтеся, що доля для вас приготувала. Будьте готові до того, що не усі події будуть здаватися гарними. Однак таке враження у вас складеться лише через страх перед чимось новим.

Водолій

Водолії можуть розкрити себе у творчості. Ви давно замислювалися про зміну діяльності, а тепер отримаєте шанс спробувати себе в абсолютно новій сфері. Прикладіть максимум зусиль і доведіть справу до кінця.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам зустріч з примарами минулого. Вам доведеться обирати між спогадами та рухом вперед. Цілком очевидно, що краще йти далі, не озираючись назад.

Вас також можуть зацікавити новини: