Названі сильні та слабкі сторони Близнюків /  ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли про сильні і слабкі сторони Близнюків. До чого потрібно готуватися, якщо у вашому оточенні є люди, народжені під цим знаком Зодіаку - читайте в матеріалі. 

Близнюки: дата народження

У західній астрології вважається, що Сонце знаходиться в знаку Близнюків з 21 травня по 21 червня. Це означає, що всі люди, народжені в ці дати (включно з 21 травня і 21 червня), народжені під знаком Близнюків. 

Сильні сторони Близнюків

Відповідальність. У плані сім'ї, роботи, стосунків та інших важливих життєвих аспектів люди, народжені в травні-червні дуже розважливі і відповідальні. Вони не приймають імпульсивних рішень, заводять дітей в зрілому віці, обдумано підходять до всіх важливих змін. 

Відео дня

Розумний підхід до фінансів. Навіть з маленькою зарплатою Близнюки можуть дозволити собі все необхідне, ще й відкладати на "чорний день". Вони дуже економні, але не переходять за рамки і не є жадібними. 

Слабкі сторони Близнюків

Нестабільність. Почнемо з того, що їхній двоякий знак Зодіаку не дає їм тверезо приймати рішення. Вони з тих людей, хто хоче сьогодні так, а завтра - інакше. Це створює певні складнощі в спілкуванні з близькими, оскільки рідним іноді важко змиритися з такою поведінкою Близнюків. 

Схильність до брехні. Так, Близнюки мають дві сторони. Вони самі обирають "обличчя", яке вони хочуть показувати тим чи іншим представникам свого оточення. Вони відмінно вміють брехати і приховувати якусь інформацію, тому не можна довіряти їм на 100%. 

Підлість. Якщо у вашому оточенні є представники даного знака Зодіаку, завжди потрібно бути готовим до того, що вони можуть здійснювати підлі вчинки за спиною.

Нагадаємо, нумеролог назвала знаки Зодіаку, у яких почнеться "чорна" смуга в п'ятницю, 13-го.

Вас також можуть зацікавити новини: