Астролог дав новий прогноз щодо війни в Україні / фото Генштаб ЗСУ

Астролог Дмитро Уранус повідомив, що незабаром російська армія може захопити ще кілька українських територій. При цьому у Росії не вистачить коштів для утримання цих міст, і вже через кілька років вони можуть повернутися до складу України.

"4 будинок карти означає фізично нові анексовані Росією території. Тут Близнюки, ретро Меркурій, управитель Близнюків в 4 будинку і Діва в 8 будинку. Це величезні грошові втрати і витрати через приєднання нових територій. Ці території викачають з Росії гроші, і толку не буде, вони "попливуть"", - написав Уранус в Facebook.

Він додав, що Меркурій має напружений аспект до Марса - витрати на військову "гру", і опозицію до Нептуну - крадіжка бюджетних вливань.

Відео дня

"У підсумку, так як Меркурій в самому кінці ретроградного руху, в стоянні, він розгорнеться з ретроградного руху на прямий, в прогресивній карті, через два роки, у вересні 2024. Що може говорити про те, що території все одно будуть втрачені Росією, вони повернутися назад в Україну. Так що думаю, що ці території анексовані Росією ненадовго, максиму на два роки. А якщо докласти зусиль, то вони будуть повернуті і раніше", - уточнив астролог.

Нагадаємо, раніше астролог розповів, який неприємний сюрприз готує Путін.

Вас також можуть зацікавити новини: