Диктатор може піти на черговий нечесний жест, вважає Крамер / скріншот

Екстрасенс Каїн Крамер розповів, що президент РФ Путін тягнеться до "ядерної кнопки". Кривавий диктатор хоче вдарити ядерною зброєю, проте для цього він планує використати Білорусь.

Диктатор може піти на черговий нечесний жест, вважає Крамер. Він хоче сховати "ядерку" на території Білорусі. В інтерв'ю для YouTube-каналу "Прогноз" екстрасенс робив розклад по картах Таро, йому випало декілька цікавих карт. Він вважає, що ситуація з ядерною зброєю залежить від того, чи зможе Путін підкупити та вмовити Лукашенка.

"В мене дуже нехороші передчуття. Те, що їм буде непереливки, якщо що, це факт... В мене такі відчуття, що тиск на Лукашенко буде жорстким... Аби тільки їм не вдалося (РФ підкупити Білорусь - УНІАН), аби я помилився", - визнав Крамер.

Відео дня

Він вважає, що якщо Путін усе ж вирішить використати ядерну зброю, то він перекладе частину провини на Лукашенка. Диктатор може вдарити "ядеркою" саме з території Білорусі, запевняє екстрасенс.

"Скоріше за все, Росія хоче підставити Білорусь. А цей ... (Лукашенко - УНІАН) не хоче вступати, він вже отримав індульгенцію з можливістю десь там сховатися. Він не хоче вступати в ту війну... Руками Лукашенко, дуже скоріш за все, Путін хоче запустити "ядерку", аби ви була саме Білорусь і, скоріш за все, захоче загребти собі Білорусь", - додав Крамер.

Нагадаємо, раніше Крамер оцінив ймовірність початку Третьої світової війни. Він назвав це "вологою мрією" президента РФ Володимира Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: