На думку астролога врешті-решт ми зможемо звільнити свої території від росіян / скриншот

Астролог Яна Тимощук налякала прогнозом на цю весну. Вона вважає, що у деяких містах, які окупувала РФ, буде дуже важко.

"Окупанти міцно вчепилися в Маріуполь, укорінюються там. Вони не бажають відходити. Схожа ситуація й на інших окупованих територіях. Йде енергія вогню. Таке відчуття, що росіяни беруть своє великою кількістю смертей. Така собі "м'ясорубка", виснажуватимуть людей", - розповіла Тимощук в інтерв'ю УНІАН.

На думку астролога врешті-решт ми зможемо звільнити свої території від росіян. Проте це складно, зауважила Тимощук.

Відео дня

"Йде енергія повного обнуління цих міст. І випадає карта "Вищий суд", яка говорить про те, що врешті-решт ми повертатимемося в ці точки, встановлюватимемо свій контроль. Але поки що це досить складно зробити", - додала вона.

Проте з квітня 2023 року, вважає Тимощук, розпочнеться чудовий період. Наші захисники зможуть наступати. Окрім цього, на Україну чекає військовий союз.

"Для України розпочнеться чудовий період з квітня 2023 року. Цілий рік ми реально зможемо наступати. Україна може укласти важливий військовий союз у серпні-вересні 2023 року. Може бути домовленість з якоюсь країною про співпрацю", - розповіла астролог.

Нагадаємо, раніше астролог назвала рік закінчення війни в Україні

Вас також можуть зацікавити новини: