Карти Таро обіцяють Скорпіонам тривогу і занепокоєння / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 22 листопада, Водоліям пощастить отримати задоволення від життя, а ось на Близнюків чекає вирішальна битва, в якій у них є шанс отримати поразку. Що карти Таро пророкують іншим знакам Зодіаку на цей день - читайте нижче.

Овен

22 листопада карти Таро радять Овнам не сходити з наміченого шляху. Продовжуйте йти до своєї мети, в цей день ви зможете отримати нові емоції, вони будуть приємними. 

Телець

Тельцям щастить, в їх житті нарешті закінчується важкий життєвий етап. 22 листопада вони будуть насолоджуватися умиротворенням. Поспілкуйтеся з родичами, допоможіть тим, хто цього потребує.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро радять Близнюкам готуватися до серйозного бою. Вам доведеться битися з сильним противником. Звичайно, шанси на перемогу є, проте велика ймовірність того, що все може закінчитися поразкою. Постарайтеся продумати тактику і боріться до останнього.

Рак

22 листопада Раки ризикують отримати розчарування. Вам випала карта, яка символізує похмурий настрій. Ракам варто провести цей день в роздумах. Настав час зрозуміти, чи правильно ви дивитесь на життя.

Лев

Левам варто бути обережними. 22 листопада ваша легковажність обернеться проблемами. Карти Таро обіцяють Левам складний вибір, і якщо вони помиляться, то можуть втратити все, що у них є.

Діва

22 листопада Дівам варто взятися за нову справу і не боятися програти. У цей день у вас є всі шанси досягти бажаного і навіть істотно поліпшити своє фінансове становище.

Терези

На Терезів чекає складний вибір, який потрібно зробити, відкинувши всі почуття. Прислухайтеся до розуму, він допоможе вам побороти залежність від імпульсивних вчинків.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам тривогу і занепокоєння. Однак не варто впадати у відчай, адже насправді ситуація не така погана, як вам здається.

Стрілець

22 листопада Стрільці можуть отримати запрошення на побачення. Не бійтеся довіритися і піти з головою в любовні пригоди, ви цього заслужили.

Козоріг

На Козерогів чекає небувалий успіх, ви можете отримати премію або можливість заробити. Однак будьте готові до невеликих проблем.

Водолій

22 листопада Водолії будуть насолоджуватися перемогою і успіхом. У цей день ви будете купатися в променях слави і нарешті зможете побачити результати своєї праці. Насолоджуйтесь усіма сюрпризами долі.

Риби

Риби зможуть вирішити старі проблеми, проте без конфліктів не обійдеться. Будьте готові до того, що вам доведеться відстоювати свою думку. 

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що новий тиждень принесе деяким знакам Зодіаку Хороші новини.

Вас також можуть зацікавити новини: