Водоліям - чудовий день, Ракам - складнощі: гороскоп на 3 жовтня по картам Таро

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 3 жовтня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро віщують саме вам - читайте далі.

Овен

Неспокійний період триватиме до вечора. Трапляються несподіванки, до яких ви не готові. Зосередьтеся, приберіть емоції, і все почне виходити. Вечір проведіть у спокої. Нервове перенапруження може спровокувати хворобу.

Відео дня

Телець

Шанси досягти успіху дуже високі. Відкриваються нові можливості. Не відволікайтеся на порожні розмови і будьте уважні. У сім'ї можливі розбіжності і суперечки. Гострих тем краще не піднімати.

Близнюки

Огорне енергія спокою. Виникають невеликі труднощі, але швидко вирішуються. Вдалою виявиться поїздка. Сьогодні добре зустрічатися з однодумцями, ділитися ідеями й обмінюватися досвідом.

Рак

Ранок складний, справи можуть просуватися занадто повільно. Не можна перевтомлюватися і брати на себе багато чого. Пам'ятайте про відпочинок. Ситуація почне змінюватися після обіду. Ви зможете успішно завершити роботу і добре проведете час у колі друзів.

Лев

Позитивні тенденції переважають. Понеділок обіцяє труднощі, з якими можна легко впоратися. Можливі вдалі збіги і приємні несподіванки.

Діва

Може не заладитися спілкування з оточуючими людьми. Ваше ставлення упереджене, і це відчувається. Обмежтеся спілкуванням із найближчим колом. Вечір краще провести вдома з сім'єю.

Терези

Зберігайте спокій і не нервуйте через дрібниці. Вівторок пройде плідно, якщо зумієте зберегти рівний настрій. Близькі можуть попросити про допомогу. Подумайте, що можете для них зробити.

Скорпіон

Наполегливість і винахідливість допомагають досягти успіху в справах, які раніше не виходили. Ви продуктивні як ніколи. Візьміть від цього дня максимум.

Стрілець

Емоційний фон несприятливий, і задумане навряд чи буде виходити. Поміняйте плани, поки не пізно. Приємні враження подарує поїздка, зустріч зі старим другом.

Козеріг

Ви не бачите реальний стан справ, схильні до ілюзій і помилок. Радьтеся з професіоналами, і не беріть на себе нові зобов'язання. Вірогідні якісь побутові проблеми, що вимагають витрат.

Водолій

День просто чудовий. Ви сповнені ентузіазму, і легко справляєтеся з вирішенням складних питань. Якщо в чомусь сумніваєтеся, можете спокійно довіритися інтуїції. Цікаво пройдуть зустрічі, в тому числі романтичні.

Риби

День напружений, але діяльність приносить плоди. Ваші успіхи можуть бути відзначені начальством. Вірогідні пропозиції, перед якими буде складно встояти.

Вас також можуть зацікавити новини: